Χωρίς Κατηγορία

Η Πάολα «άδειασε» τον τηλεοπτικό σταθμό MAD, για τα «μαγειρέματα» (vid&pic)

Η Πάολα «άδειασε» τον τηλεοπτικό σταθμό MAD, για τα «μαγειρέματα»  (vid&pic)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Η Πάολα έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Στη φωλιά των κου κου» και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τα πολυσυζητημένα βραβεία MAD VMA, που πριν μερικούς μήνες είχε προκαλέσει αίσθηση η «εξαφάνιση» της, και «άδειασε» τον τηλεοπτικό σταθμό MAD.

«Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, γιατί, σε ό,τι αφορά τα Mad, ήσουν ο μόνος που κατέθεσε την αλήθεια. Τι να σου πω. Παίζει ένα trailer, διαφημίζει ποιοι θα είναι και πήρα τον Φώτη και του είπα «δεν θα παίξω» .

Η μαμά μου, η θεία μου έκατσαν στην τηλεόραση να το δουν. Στεναχώρησαν τους δικούς μου» τόνισε και συνέχισε «Πώς δεν στεναχωρήθηκα! Όχι γιατί δεν είχα προβολή, γιατί μου ‘ξηγήθηκαν έτσι.

Κάποιος άνθρωπος για πρώτη φορά κάποιος τους φέρθηκε όπως τους άξιζε, για αυτό δεν με είδατε στην τηλεόραση. Πριν εμφανιστώ γίναν όλα αυτά. Εγώ ήξερα ότι θα πάρω το βραβείο αυτό καιρό πριν και ναι, είχα σκαλέτα», είπε η Πάολα.

http://https://www.youtube.com/watch?v=AfXafNzg97k

 Όλα άρχισαν τον Ιούνιο στη σκηνή των Mad Video Music Awards 2017, τότε που η Πάολα, μπορεί να έκανε μια διπλή εμφάνιση στη σκηνή, ωστόσο οι τηλεθεατές του Alpha δεν την είδανε ποτέ στην τηλεοπτική μετάδοση των βραβείων.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ανέφερε τότε στην παρέα του «Πρωινού»:

«Να σου πω το ρεπορτάζ από την πλευρά της Πάολας; Από τον κύκλο της δηλαδή γιατί την ίδια δεν την ένοιαξε καθόλου, πέρασε και δεν ακούμπησε, κάνει διακοπές στη Χαλκιδική. Δεν το είδε καν! […]

Από τον κύκλο της, όχι μόνο πικράθηκαν, είναι εξοργισμένοι με αυτό που συνέβη!

Τι λένε; Η Πάολα πήρε μαζί με την Παολίνα ένα βραβείο, αλλά η συμφωνία ήταν να πάρει και ένα δεύτερο. Η συμφωνία, η ενημέρωση, η σκαλέτα του MAD που της δόθηκε ανέφερε πως βγαίνεις και παίρνεις το βραβείο το πρώτο, κάνεις την πρώτη εμφάνιση επί σκηνής, κάνεις και δεύτερη εμφάνιση και έχεις και ένα δεύτερο βραβείο που παίρνεις. Σας μεταφέρω τι μου είπαν[…]

Ενώ η βραδιά έχει ξεκινήσει και έχει πάρει το πρώτο βραβείο, μετά την εμφάνισή της πάνε στο καμαρίνι και της λένε ότι δεν θα πάρει το δεύτερο βραβείο που είναι στη σκαλέτα. Όταν ρώτησε γιατί, της απάντησαν ότι ήταν ένα βραβείο που το διεκδικούσαν πολλοί και για να μην έχουμε προβλήματα με άλλες δισκογραφικές και καλλιτέχνες αυτό το βραβείο δεν θα δωθεί».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X