Χωρίς Κατηγορία

Κάτι συμβαίνει στην οδό Αρχελάου… Έρχεται το WALLA WALLA

Κάτι συμβαίνει στην οδό Αρχελάου… Έρχεται το WALLA WALLA
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

H οδός Αρχελάου στο Παγκράτι συγκεντρώνει τελευταία το ενδιαφέρον ενός κοινού ανήσυχου και εναλλακτικού χάρη στις δημιουργικές δραστηριότητες που αναπτύσσονται εδώ με ρυθμούς εντυπωσιακούς.

Σε αυτήν την γειτονιά με την καλλιτεχνική ιστορία, ο δρόμος που αρχίζει από το άγαλμα του Τρούμαν και καταλήγει στο Άλσος, μοιάζει να είναι ένας κόσμος ολόκληρος! Αεικίνητος και πολυάσχολος-παίζει θέατρο, διασκεδάζει, μαγειρεύει, γεύεται, δουλεύει, σχεδιάζει, κάνει μόδα, συχνάζει σε στέκια που σφύζουν από ζωντάνια.

Ο καινούργιος πολίτης του μικρόκοσμου της Αρχελάου είναι το WALLA WALLA. Ενα διαφορετικό wine bar (οφείλει το όνομά του σε ένα γιγάντιο κρεμμύδι) και στοχεύει να σας ταξιδέψει γευστικά στις πιο ωραίες γωνιές της γης…

Το WALLA WALLA σε λέξεις:

Wine, Food, Bar, Music, Laugh, Friends

Κρασί, Φαγητό, Μπαρ, Μουσική Γέλια, Φίλοι

Όλα τα καλά χωράνε μέσα στα «φύλλα» του WALLA WALLA…

Μια κοσμοπολίτικη, ολοκληρωμένη εμπειρία που έχει φιλικό προφίλ και μια αφοπλιστική αμεσότητα: Κρασιά ελληνικά ή διεθνή στο ποτήρι και έθνικ αποχρώσεις στο πιάτο, προσιτές τιμές και ατμόσφαιρα καλαίσθητη, συγκινούν όλες τις αισθήσεις και απευθύνονται σε όσους βλέπουν την καθημερινότητα σαν μια ευκαιρία για να προσεγγίσουν τη χαρά. Γι’ αυτούς δημιουργήσαμε το WALLA WALLA!

Κρασί, ο πρωταγωνιστής

Το κρασί έχει τον πρώτο ρόλο! Οινογνωσία, γνωριμία με τα καλύτερα ελληνικά και ξένα αμπελοτόπια, με τους παραγωγούς και τους οινολόγους να εμπλουτίζουν τη συλλογή μας με ποικιλίες μοναδικές, σπάνια διαμαντάκια, άξια να γεμίσουν το ποτήρι σας. Γνωριστείτε με τα natural wines!

Η λίστα μας θα αλλάζει συχνά με νέες προσθήκες, ενώ το wine shop που θα λειτουργεί εντός, θα δίνει τη δυνατότητα της αγοράς φιάλης από το ράφι για το σπίτι, ή της κατανάλωσής της με μικρή προσαύξηση στον χώρο του Walla Walla.

Η Κουζίνα

Το φαγητό αποτυπώνει τη διάθεση του executive chef Κώστα Τσίγκα για ταξίδια στις κουζίνες του κόσμου. Εξωτικά μυρωδικά και μπαχαρένια αγγίγματα, φαντασία και δημιουργικότητα στήνουν πιάτα που αλλάζουν συχνά και επιλέγονται  για να συνοδεύουν αρμονικά τις οινικές προτάσεις μας. H Ανατολή συναντά τη Δύση σε ένα πάντρεμα γεύσεων και υλικών: Δοκιμάστε για παράδειγμα τα Dumplings με γαρίδα και κοτόπουλο σε ζωμό από μανιτάρια shiitake. Τα Gnocchi, guanciale, μανιτάρια, παρμεζάνα  ή τα Taco με γαρίδες ψητές, σπιτική μαγιονέζα με λάιμ, κρέμα απο poblano πιπεριά, αβοκάντο και μάνγκο ή ακόμη την Προβατίνα curry με ανανά και cous cous. Σίγουρα κάθε φορά ο Κώστας Τσίγκας θα έχει ένα πιάτο ολοκαίνουργιο που θα σας ιντριγκάρει…

Η Ατμόσφαιρα: Η χαρά της ζωής εδώ ανεβαίνει “σκάλα” με ήχους από ζωηρές παρέες, τσουγκρίσματα ποτηριών, μουσικές νότες jazz, alternative, funk, rock σε καθημερινή βάση, δίνοντας στα βράδια μας δυνατά vibes και στις αισθήσεις μας προτεραιότητα.

Γευσιγνωστικές εμπειρίες με εναλλακτικό χαρακτήρα, διάθεση “αναρχικής” χαλαρότητας, ευθυμία και πνεύμα ευζωίας, αισθητική σύγχρονη και οικεία, αρμονία κρασιού και φαγητού.

WALLA WALLA WINE + KITCHEN + BAR Αρχελάου 7, Παγκράτι, 210 7230832

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X