Χωρίς Κατηγορία

Κρήτη: Χωριστά από τον εραστή της, οδηγήθηκε η Βουλγάρα στον ανακριτή (pic)

Κρήτη: Χωριστά από τον εραστή της, οδηγήθηκε η Βουλγάρα στον ανακριτή (pic)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η 38χρονη Βουλγάρα κατηγορείται για συνέργεια στην ανθρωποκτονία και τα βλέμματα των δύο κατηγορούμενων δεν διασταυρώθηκαν αφού οδηγήθηκαν χωριστά στον ανακριτή για την απολογία.

Ο Βούλγαρος ήθελε να λύσει «μια κακή κατάσταση», κατά τα λεγόμενά του, ορμώμενος από το έντονο ερωτικό πάθος και την αδυναμία που έτρεφε για αυτήν τα τελευταία δύο χρόνια περίπου, κατά τα οποία διατηρούσαν ερωτική σχέση.

Λίγο πριν τις 14.00 το μεσημέρι, σύμφωνα με το neakriti.gr και αμέσως μετά την απολογία του εραστή της, οδηγήθηκε στον ανακριτή και η σύζυγος του καρδιολόγου με την οποία όπως ομολόγησε είχε συνάψει σχέση ο Βούλγαρος φερόμενος δολοφόνος.

«Δεν είχε σχέση με τη δολοφονία»

Η μητέρα της κατηγορουμένης σε συνέντευξή της υποστήριξε σήμερα ότι η κόρη της προφανώς πιέστηκε από τον Βούλγαρο ο οποίος όπως είπε «έκανε κουμάντο».

Σύμφωνα με το συνήγορο του Βούλγαρο, ο πελάτης του ανέλαβε πλήρως την ευθύνη της δολοφονίας και τόνισε ότι η Βουλγάρα δεν είχε σχέση με το φόνο. Όσο για τα μηνύματα που αντάλλαξε με την Βουλγάρα, ο φερόμενος δράστης υποστήριξε ότι δεν είχαν σχέση με την ενέδρα αλλά έγιναν στο πλαίσιο της σχέσης.

Στην ερώτηση πότε ξεκίνησε η σχέση των παράνομων εραστών, ο δικηγόρος απάντησε ότι είχαν σχέση ένα χρόνο ,αποκλείοντας με τον τρόπο ότι το παιδί είναι δικό του.

Είναι προφανές πως η υπόθεση αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον. Ένας αστυνομικός που έχει υπηρετήσει στο εγκληματολογικό τμήμα στη χώρα του, που ισχυρίζεται πως κρατά πάντα το υπηρεσιακό του περίστροφο και που γνωρίζει τις συνέπειες ενός φόνου, μοιάζει έτοιμος να δώσει τη δική του μάχη και να υποστεί τις συνέπειες μέχρι τέλους, επιδιώκοντας να κρατήσει στο απυρόβλητο την ερωμένη του.

Ωστόσο, στον σχεδιασμό της δολοφονίας η γυναίκα φαίνεται να βρίσκεται παντού, εκτός από την τελική πράξη και την εκτέλεση. Ακόμα και στο τέλος φέρεται να είχε ενεργό ρόλο.

Μάλιστα, το πρωινό του Σαββάτου, μετά από πολύ καιρό, είχε σεξουαλική επαφή με τον άνδρα της, τον αποχαιρέτησε και μετά έστειλε στον εραστή της το sms, ειδοποιώντας τον πως έφυγε μόνος από το σπίτι για να προχωρήσει στη δολοφονία του.Πάντως, τα ερωτήματα για την υπόθεση παραμένουν…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X