Χωρίς Κατηγορία

Μητροπολίτης Πειραιώς: Όσοι ψηφίσουν την αλλαγή φύλου δεν πρέπει να ξαναέρθουν στην εκκλησία (vid)

Μητροπολίτης Πειραιώς: Όσοι ψηφίσουν την αλλαγή φύλου δεν πρέπει να ξαναέρθουν στην εκκλησία (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ σχετικά με το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, είπε χαρακτηριστικά:

 «Η Εκκλησία θα έπρεπε να λάβει κάποια πνευματικά μέτρα για αυτούς που νομοθετούν με τόση ασέβεια(…) Θα πρέπει μόνοι τους να μην ξαναέρθουν στον ναό. Διότι θα εμφανιστούν ως δίψυχοι. Θα το κάνουν μόνο για την ψηφοθηρία».

Παράλληλα, ο Μητροπολίτης Πειραιώς, χαρακτήρισε απαράδεκτη τη δήλωση του Γιάννη Ραγκούση ότι «υπάρχουν Μητροπολίτες που είναι ομοφυλόφιλοι» και πρόσθεσε ότι ο κ. Ραγκούσης «έπεσε σε μια μεγάλη παγίδα(…)διεκδικεί την ηγεσία κόμματος και προσβάλλει Ιεράρχες, προς άγραν ψήφων, να παρουσιάσει στοιχεία, αλλιώς θα υποστεί τις συνέπειες γιατί θα είναι κοινός συκοφάντης, ψεύτης».

Ερωτηθείς για τους ομοφυλόφιλους τόνισε ότι «το φύλλο που τους χάρισε ο θεός να το αγαπούν και να το τιμούν(…)να μην ενδώσουν στα πάθη τους(…) οι ερμαφρόδιτοι είναι ένας στο 1.000.000, στην Ελλάδα μπορεί να είναι 10 άτομα, αν υπάρχουν, που θα μπορούσε να τους αφορά ο νόμος. Υπάρχουν και άλλες αποκλίσεις στο γενετήσιο χώρο, τι θα γίνει επομένος ,να μην τα γενικεύουμε».

http://https://www.youtube.com/watch?v=-eDaP2P9yIA&feature=share

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X