Χωρίς Κατηγορία

Μυρτώ Αλικάκη: Φτιάχνει noodles και μας δίνει τη συνταγή (pic)

Μυρτώ Αλικάκη: Φτιάχνει noodles και μας δίνει τη συνταγή (pic)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

H Μυρτώ Αλικάκη φαίνεται πως αγαπά πολύ τη μαγειρική και μέσω του λογαριασμού της στο Instagram μας δείχνει κάποιες συνταγές που κάνει και τις μοιράζεται με τους αγαπημένους της followers.

Η ηθοποιός έφτιαξε noodles με θαλασσινά και μας έδωσε τη συνταγή της στο Instagram η οποία είναι η εξής:

«Νουντλς με αυγό, θαλασσινά και λαχανικά. Θα χρειαστείτε ένα κρεμμύδι κομμένο, μία σκελίδα σκόρδο, μισό πράσο κομμένο, ένα καρότο κομμένο σε μπάρες, πιπεριά Φλωρίνης, καυτερή πράσινη πιπεριά, δύο αυγά, σως Τεριγιάκι, μια συσκευασία mix θαλασσινών και ένα πακέτο noodles. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, ρίχνετε λίγο λάδι, και σπάτε τα δύο αυγά. Χρησιμοποιείτε μία ξύλινη σπάτουλα για να τα σπάτε σιγά-σιγά μέχρι να ψηθούν.

Τα βγάζετε και τα αφήνετε σε ένα μπολ. Βάζετε ξανά λίγο λάδι στο τηγάνι, και ρίχνετε τα λαχανικά μέχρι και αυτά να πάρουν ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα. Είναι σημαντικό να τα κάνετε σε δυνατή φωτιά, για να παραμείνουν λίγο τραγανά.

Τα βάζετε και αυτά στο μπολ μαζί με το αυγό. Προσθέτετε λίγο λάδι στο τηγάνι σας και ρίχνετε τα θαλασσινά τα οποία είναι καλό να έχετε αποψύξει για να μην έχουν πολύ νερό. Τα αφήνετε να ψηθούν μέχρι να πιουν τα υγρά τους. Όταν είναι έτοιμα ρίχνετε μέσα τα λαχανικά και το αυγό. Βάζετε λίγο αλάτι, και ραντίζετε με την σάλτσα Τεριγιάκι! Ρίχνετε μέσα τα νουντλς, τα οποία πρέπει να έχετε ήδη βράσει, τους ρίχνετε λίγο λαδάκι, και λίγη Τεριγιάκι και ανακατεύετε καλά!».

Θα δοκιμάσεις τη συνταγή που έδωσε η Μυρτώ Αλικάκη;

Δείτε την ανάρτηση της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Νουντλς με αυγό, θαλασσινα και λαχανικά ❤️ Θα χρειαστείτε ένα κρεμμύδι κομμένο, μία σκελίδα σκόρδο , μισό πράσο κομμένο, ένα καρότο κομμένο σε μπάρες, Πιπεριά Φλωρίνης, καυτερή πράσινη Πιπεριά, δύο αυγά, Σως Τεριγιακι , μια συσκευασια mix θαλασσινών και ένα πακέτο noodles ❤️ Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, ρίχνετε λίγο λάδι, και σπάτε τα δύο αυγά. Χρησιμοποιείτε μία ξύλινη σπάτουλα για να τα σπάτε σιγά-σιγά μέχρι να ψηθούν. Τα βγάζετε και τα αφήνετε σε ένα Μπολ. Βάζετε ξανά λίγο λάδι στο τηγάνι, και ρίχνετε τα λαχανικά μέχρι και αυτά να πάρουν ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα. Είναι σημαντικό να τα κάνετε σε δυνατή φωτιά, για να παραμείνουν λίγο Τραγανά. Τα βάζετε και αυτά στο Μπολ μαζί με το αυγό. Προσθέτετε λίγο λάδι στο τηγάνι σας και ρίχνετε τα θαλασσινά τα οποία είναι καλό να έχετε αποψυξει για να μην έχουν πολύ νερό. Τα αφήνετε να ψηθούν μέχρι να πιουν τα υγρά τους. Όταν είναι έτοιμα ρίχνετε μέσα τα λαχανικά και το αυγό. Βάζετε λίγο αλάτι, και ραντίζετε με την σάλτσα Τεριγιακι ! Ρίχνετε μέσα τα νουντλς, τα οποία πρέπει να έχετε ήδη βράσει, τους ρίχνετε λίγο λαδακι, και λιγη Τεριγιακι και ανακατεύετε καλά ! #asian #asiandish #noodles #teriyaki #seafood #tasty #karantina #loveyou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Myrto Alikaki Actress (@myrtoalikaki_official) στις

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το χτένισμα που έχει γίνει ανάρπαστο στο Pinterest

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X