Παρασκήνιο

Ο εκβιασμός Πατούλη στο Μαξίμου για την κακοκαιρία

Ο εκβιασμός Πατούλη στο Μαξίμου για την κακοκαιρία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με ένα κρυφό χαρτί φαίνεται ότι αντιμετώπισε   ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης την επίθεση που δέχτηκε από την κυβέρνηση . Το χαρτί αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως στην σύσκεψη που έγινε στις 21 Ιανουαρίου για την κακοκαιρία, εμφανίστηκε να μη θέλει να κλείσουν τα σχολεία  την Δευτέρα , την ημέρα δηλαδή που έκλεισαν όλοι οι κεντρικοί δρόμοι της πρωτεύουσας από την κακοκαιρία.

Οι πληροφορίες λένε μάλιστα ότι υπήρξε έντονος διαξιφισμός ανάμεσα στα στελέχη του υπουργείου Παιδείας και στον περιφερειάρχη γιατί μέχρι και την τελευταία στιγμή η υπουργός ήταν ανένδοτη.

Ο Γιώργος  Πατούλης ωστόσο που μιλούσε με τον μετεωρολόγο και βουλευτή τη ΝΔ Γιάννη Καλλιάνο – ο οποίος τον είχε ενημερώσει ότι θα γίνει χαμός με τις χιονοπτώσεις- επέμεινε μέχρι και την τελευταία στιγμή ότι τα σχολεία θα πρέπει να παραμείνουν κλειστά.

Φυσικά μετά απ όλη αυτή την περιπέτεια που πέρασαν οι Ελληνες πολίτες πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται τι θα είχε γίνει αν τελικά είχε περάσει της υπουργού παιδείας, αφού όπως είναι γνωστό το Μέγαρο Μαξίμου δεν της χαλάει χατίρι.

Όταν λοιπόν το Μέγαρο Μαξίμου επιτέθηκε εναντίον του περιφερειάρχη λέγοντας ότι αυτός είχε την ευθύνη για τον καθαρισμό των κεντρικών δρόμων, ο Γιώργος Πατούλης έστειλε το μήνυμα στους συνεργάτες του πρωθυπουργού, ότι θα αποκάλυπτε όλο το περιεχόμενο της σύσκεψης που είχε γίνει και κυρίως την θέση που είχε πάρει το υπουργείο για το επίμαχο θέμα.

Καθώς ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει ζητήσει να προστατεύεται από κάθε επίθεση η υπουργός Παιδείας, τα στελέχη τη κυβέρνησης κήρυξαν άτακτη υποχώρηση από την επίθεση που έκαναν όλη την προηγούμενη εβδομάδα στον Γιώργο Πατούλη .

Άλλωστε να υπενθυμίσουμε ότι ο Γιώργος Πατούλης είναι από αυτούς που επιμένουν να δοθούν τα πρακτικά της εν λόγο σύσκεψης, αφού έτσι αποδεικνύεται ότι πέρα από την δική του ευθύνη η κυβέρνηση γνώριζε τα πάντα και είχε παίξει καθοριστικό ρόλο στον όλο σχεδιασμό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X