Χωρίς Κατηγορία

Ο νέος μυστικός ρόλος του Πιερρακάκη στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

Ο νέος μυστικός ρόλος του Πιερρακάκη στην κυβέρνηση Μητσοτάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Όλα τα χαρτιά του ποντάρει ο πρωθυπουργός στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Κυριάκο Πιερρακάκη, καθώς όπως λένε οι στενοί του συνεργάτες είναι μακρά ο καλύτερος και ο πιο αποτελεσματικός υπουργός της κυβέρνησης.

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι στο Μέγαρο Μαξίμου επεξεργάζονται σενάρια για το πώς ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ υπουργός θα φανεί χρήσιμος στην κυβέρνηση μέσα στην προεκλογική περίοδο.

Κάποιοι λοιπόν υποστηρίζουν ότι ο Κυριάκος Πιερρακάκης  δεν αποκλείεται να έχει τον ρόλο του εκπροσώπου της κυβέρνησης στην προεκλογική περίοδο. Αυτό ωστόσο σημαίνει ότι θα εγκαταλείψει τις φιλοδοξίες του για να βρεθεί υποψήφιος στην Α Αθήνας και θα μπει στο ψηφοδέλτιο επικρατείας.

Το σκεπτικό αυτής της πρότασης έχει να κάνει  κυρίως με ο γεγονός ότι όλοι οι Ελληνες ανεξαιρέτως έχουν να πουν μια καλή κουβέντα για το σύστημα που κλείστηκαν τα ραντεβού στα εμβολιαστικά κέντρα σε μια στιγμή μάλιστα που η κυβέρνηση εμφανιζόταν να τα έχει χαμένα.

Το γεγονός αυτό τον έχει κάνει τον δημοφιλέστερο υπουργό της κυβέρνησης . Είναι  χαρακτηριστικό άλλωστε ότι ενώ αρχικά πολλά στελέχη της ΝΔ τον σνόμπαραν, θεωρώντας ότι παρά τα όσα λέγονται και ακούγονται  πολύ δύσκολα το έργο του Κυριάκου Πιερρακάκη θα φανεί στην κοινή γνώμη, σήμερα του αναγνωρίζουν ότι χάρις σ αυτόν  έχουν τουλάχιστον ένα πράγμα να καταθέσουν στην συζήτηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Μόνο που ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής έχει ωστόσο ένα μειονέκτημα. Δεν είναι αυτό που λένε ο απόλυτα επικοινωνιακός άνθρωπος ο οποίος με την ρητορική και την επικοινωνιακή του δεινότητα   θα κερδίσει τους πολίτες.

Όσοι γνωρίζουν καλά υποστηρίζουν ότι είναι  πιο εγκεφαλικός τύπος που δεν του αρέσουν τα πολλά λόγια. Άρα όποιοι σκέφτηκαν αυτή την λύση δεν υπολόγισαν ότι για να κάνεις αυτή την δουλειά πρέπει να το έχεις.

Εκτός και αν πιστεύουν ότι οι άνθρωποι κινούνται μέσω των ηλεκτρονικών υπολογιστών…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X