Media

Οι “Αρβύλα” ξανά στην οθόνη σας το Φεβρουάριο

Οι “Αρβύλα”  ξανά στην οθόνη σας το Φεβρουάριο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Κανάκη; και η υπόλοιπη παρέα των “Αρβύλα” ξανά στην τηλεόραση από το Φεβρουάριο. Θα τους βλέπετε από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Στις διαπραγματεύσεις ενεπλάκησαν όλοι οι ιδιωτικοί σταθμοί με εξαίρερση φυσικά τον ΑΝΤ1. Ηθελαν την «Ράδιο Αρβύλα» αλλά και το «Βινύλιο» στο πρόγραμμά τους.

Η αλήθεια είναι ότι όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί είχαν αποδεχτεί όλους τους όρους που τους είχε θέσει.  Ομως, κανείς δεν μπορούσε να πει με σιγουριά πού θα έκλεινε τελικά η συμφωνία. Βλέπετε ακόμα και στις οικονομικές απαιτήσεις κανείς από τους «μνηστήρες» δεν είχε εκφράσει αντίρρηση. Ομως, πριν από λίγες ημέρες έπεσαν οι υπογραφές και επίσημα «κλείδωσε» η συνεργασία του ΣΚΑΙ με τον Αντώνη Κανάκη και την «Tony Productions».

Η αποκλειστική συνεργασία είναι για τρία χρόνια και προβλέπει πως αυτή τη σεζόν θα βγουν στον αέρα οι εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο». Και μην νομίζετε ότι θα καθυστερήσουν καθώς πολύ σύντομα, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου, η θεσσαλονικιώτικη παρέα θα είναι στον αέρα του ΣΚΑΙ Συγκεκριμένα την πρώτη ή τη δεύτερη Δευτέρα του Φεβρουαρίου ο Αντώνης Κανάκης με τους συνεργάτες του θα καλησπερίσουν τους τηλεθεατές λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Κι αυτός είναι ένας ακόμα όρος που συμφώνησαν με τον ΣΚΑΙ αφού δεν ήθελαν η «Ράδιο Αρβύλα» να αλλάξει μέρα μετάδοσης, ενώ για να ξεκινά η σατιρική εκπομπή τη γνωστή της ώρα, δηλαδή λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, τις Δευτέρες το Survivor θα τελειώνει νωρίτερα.

Άλλωστε τα δύο προγράμματα, η «Αρβύλα» και το ριάλιτι επιβίωσης είναι προγραμματισμένο να κάνουν πρεμιέρα την ίδια βδομάδα. Ίσως μία βδομάδα ακόμα καθυστερήσει η πρεμιέρα της άλλης εκπομπής, του «Βινυλίου». Πάντως, θα έχει αρκετές αλλαγές από αυτή που έβγαινε στον ΑΝΤ1. Δεν έχει αποφασιστεί αν θα βγαίνει μία ή δύο φορές τη βδομάδα.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες επιθυμία ανώτατων αξιωματούχων του ΣΚΑΙ είναι η δημιουργία και μίας ακόμα εκπομπής. Δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα και μέσα στην τρέχουσα σεζόν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X