Πολιτική

Πολάκης επιτίθεται σε Νταβέλη και κυβέρνηση-Υπονοούμενα για σκάνδαλο

Πολάκης επιτίθεται σε Νταβέλη και κυβέρνηση-Υπονοούμενα για σκάνδαλο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ποιος είδε τον τον Παύλο Πουλάκη αγριεμένο και δεν τον…απόλαυσε. Λάβρος επιτίθεται στον Αχιλλέα Νταβέλη, τον εθνικό κατασκευαστή μάσκας και στην κυβέρνηση. Μάλιστα κάνει και μία καταγγελία πολύ σοβαρή. Ότι η κυβέρνηση σταμάτησε το εργοστάσιο του στρατού στο Μενίδι από την παραγωγή μασκών. Αφήνοντας να εννοηθεί ότι το έκανε για χάρη του εθνικού κατασκευαστή, ότι δηλαδή πρόκειται για σκανδαλώδη πράξη. Πολύ ισχυρό το υπονοούμενο, αλλά κανείς δεν έδειξε να συγκινείται.

Η ανάρτηση έγινε ύστερα από εξώδικο του Αχιλλέα Νταβέλη. Το γεγονός αυτό  οδήγησε τον Παύλο Πολάκη σε  ανάρτηση προκαλώντας μάλιστα τον εθνικό κατασκευαστή μάσκας να του κάνει μήνυση.

Δείτε την ανάρτηση:

«Πίσω ρε Νταβέλη που θα στείλεις και εξώδικο πως σε προσβάλλαμε!!!!
ΑΘΩΩΘΗΚΕΣ ΜΕ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΕΣ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ με τη βοήθεια της κυβέρνησης και τώρα που έγινε και η μάσκα υποχρεωτική έχεις εξασφαλισμένη πελατεία.
Όταν μπορουσε το εργοστάσιο του στρατού στο Μενιδι μια χαρά να τις παράγει(όπως έκανε και με τα αντισηπτικά) με τα μηχανήματα που έχει και το σταμάτησαν !
Εσυ σε 1 μήνα εστησες εργοστάσιο με αδειοδοτήσεις που έγιναν στο πι και φι και ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΟΙΚΙΣΚΟ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΓΕΜΝΗΤΡΙΑ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ !!

Εδώ είμαι ,ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΣΗ ΠΩΣ ΣΕ ΔΥΣΦΗΜΩ!!!»

https://www.facebook.com/PolakisPavlos/posts/1575425729280943

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X