Παρασκήνιο

Σερραίοι ψηφοφόροι απειλούν ότι δεν θα ψηφίσουν ΝΔ αν δεν είναι υποψήφιος ο Κώστας Αχ. Καραμανλής

Σερραίοι ψηφοφόροι απειλούν ότι δεν θα ψηφίσουν ΝΔ αν δεν είναι υποψήφιος ο Κώστας Αχ. Καραμανλής
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Mήνυμα με αποδέκτη, όπως αναφέρουν πληροφορίες της Χριστίνας Κοραή και της εκπομπής του Mega «Live News», την κυβέρνηση έστειλαν οι ψηφοφόροι του πρώην υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, στις Σέρρες. Σύμφωνα με πληροφορίες της δημοσιογράφου, οι ψηφοφόροι του πρώην υπουργού στις Σέρρες, που θεωρούνται και γενέτειρα του «καραμανλισμού» λόγω και του Κώστα Καραμανλή, διεμήνυσαν στην κυβέρνηση ότι δε θα ψηφίσουν το κόμμα αν δεν «κατέβει» ο «δικός» τους υποψήφιος.

Για την κυβέρνηση αποτελεί «στοίχημα», σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η υποψηφιότητά του κ. Καραμανλή καθώς μία κίνηση του πρωθυπουργού να τον απομακρύνει από τα ψηφοδέλτια ενόψει των εκλογών μπορεί να μεταφραστεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναγνωρίζει ένα μεγαλύτερο λάθος στο δυστύχημα στα Τέμπη. Το βασικό κριτήριο, για το οποίο ενδεχομένως θα εγγυηθεί η υποψηφιότητά του κ. Καραμανλή στις εκλογές σύμφωνα με το Mega, αποτελεί ο «καραμανλισμός» και η επιρροή του στη βόρεια Ελλάδα.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Mega και της εκπομπής «Live News» εντός του κυβερνητικού κόμματος έχει ληφθεί μία «σκληρή γραμμή» στήριξης.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X