Θέμα

Σφοδρή επίθεση Αλέξη Τσίπρα στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Σφοδρή επίθεση Αλέξη Τσίπρα στον Κυριάκο Μητσοτάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σφοδρή επίθεση θα εξαπολύσει ο Αλέξης Τσίπρας στον Κυριάκο Μητσοτάκη με την ομιλία του στη Βουλή για τον προϋπολογισμό. Η επίθεση θα γίνει στη σκιά των ραγδαίων εξελίξεων στην υπόθεση των υποκλοπών και του σκανδάλου Σπυράκη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μετά και τις νέες αποκαλύψεις για την παρακολούθηση του ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου και του δημοσιογράφου Τάσου Τέλλογλου από την ΕΥΠ, αλλά και μετά τις εξελίξεις με την ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη ο οποία ελέγχεται για τους τρόπους αμοιβής συνεργατών της στο Ευρωκοινοβούλιο.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η συνεδρίαση αρχίζει με τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους των κομμάτων και από το μεσημέρι και μετά θα πραγματοποιηθούν οι τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών με την αντίστροφη σειρά της κοινοβουλευτικής τους δύναμης, με πρώτο τον Γιάνη Βαρουφάκη, ενώ μετά τον Αλέξη Τσίπρα, θα μιλήσει ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκη.

Η ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό του 2023 εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί αργά το βράδυ, με την αντιπολίτευση να ορίζει μία διπλή, δυσμενή για την κυβέρνηση, ατζέντα: οικονομία-ακρίβεια και Δημοκρατία-δικαιώματα-διαφθορά. Αυτά είναι τα θέματα που θα θέσει και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρέμβασή του για την επόμενη ημέρα μετά την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα ζητήσει απαντήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποία θα αναγκαστεί να απολογηθεί για άλλη μία φορά, στον απόηχο την πρόσφατης εκλογικής του απόδρασης από τη Βουλή. Ο πρωθυπουργός αναμένεται να επαναλάβει τα γνωστό αφήγημα, ότι δήθεν δεν ήξερε για τις παρακολουθήσεις και όλα έγιναν από τρίτους, ενώ είναι βέβαιο όπως συμβαίνει τον τελευταίο καιρό ότι θα κάνει μία προεκλογική ομιλία, χωρίς να αποκλείεται να ανακοινώσει κάποιο μέτρο (αυτό αναφέρουν πληροφορίες).

Και όλα αυτά την ώρα που φουντώνει η φιλομολία για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες υπό τον φόβο τυχόν νέων αποκαλύψεων για τις παρακολουθήσεις. Υπενθυμίζεται ότι ο eretikos.gr σας έχει ενημερώσει για ολονύκτιες συσκέψεις στο Μαξίμου με αντικείμενο τις εκλογές.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X