Χωρίς Κατηγορία

Στη φυλακή η Βουλγάρα, αρνείται οποιαδήποτε σχέση με το φονικό (vid)

Στη φυλακή η Βουλγάρα, αρνείται οποιαδήποτε σχέση με το φονικό (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Προφυλακιστέα κρίθηκε η Βουλγάρα καθώς ολοκλήρωσε την απολογία της ενώπιον του Ανακριτή. Η Βουλγάρα – σύζυγος του καρδιολόγου αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τη δολοφονία του συζύγου της.

Η κατηγορούμενη αρνείται πως είχε οποιαδήποτε ανάμειξη με το έγκλημα, ενώ παράλληλα δηλώνει πως τα μηνύματα που αντάλλασσε με τον Βούλγαρο είχαν προσωπικό χαρακτήρα και δεν είχαν καμία σχέση με το σχέδιο δολοφονίας του γιατρού.

 

Μάλιστα, σύμφωνα με το neakriti .gr η συνήγορος της κατηγορουμένης κ. Ταβλά δήλωσε ότι «η ανάκριση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για να αποσαφηνιστούν πολλές πτυχές της υπόθεσης». Ταυτόχρονα, και πάντα σύμφωνα με την συνήγορο της Βουλγάρας «η υπόθεση δεν είναι έτσι όπως παρουσιάζεται».

http://https://www.youtube.com/watch?v=GuROtALKylU

Την δική της εκδοχή για το έγκλημα, δίνει μιλώντας στον Alpha, η μητέρα της κατηγορούμενης, για την άγρια δολοφονία του καρδιολόγου στη Σητεία , την οποία έχει ομολογήσει ο Βούλγαρος εραστής της συζύγου του.
Η συνέντευξη της μητέρας της κατηγορημένης:
  • -«Δεν ξέρω γιατί το έκανε (ο κατηγορούμενος). Μήπως είπε ότι θα τη σκοτώσει; Τρελός είναι…».
  • -Δημοσιογράφος: Σας είχε πει ότι φοβόταν για τη ζωή της;
  • -Έτσι το σκέφτομαι. Την είχε πείσει να κάνει αυτό το πράγμα Αυτός την έκανε κουμάντο. Αυτή (η σχέση) ήταν 5-6 μήνες, δεν ήταν πριν.
  • Δημοσιογράφος: Σας είχε πει η κόρη σας αν ήθελε να πάρει το παιδί και να φύγει για τη Βουλγαρία;
  • -Όχι, η κόρη ήθελε να πάει το παιδί μια φορά. Το παιδί πρέπει να ξέρει από πού είναι η μάνα του. Μόνο μια φορά μια φορά πήγε στη Βουλγαρία τον Αύγουστο.
  • -Δημοσιογράφος: Γιατί δεν πήγε στη Βουλγαρία με το Χρήστο;
  • -Να σου πως την αλήθεια, δεν ήθελε. Ήταν παρά πολύ κρύο και δεν του άρεσε.
  • -Δεν είπε όμως «να μην πάρεις το παιδί να πας στη Βουλγαρία»;
  • -Μόνο σε αυτό είχαν λίγο καβγά, αλλά μετά συμβιβάστηκε να το αφήσει να πάει. ….Όταν παντρεύτηκε η κόρη μου, αυτοί (η οικογένεια) επειδή ήταν Βουλγάρα δεν είχε καθόλου σχέση. Τώρα βγαίνουν στην τηλεόραση, τώρα που πέθανε, καίγονται για να πάρουν κάτι. Αυτό είναι τώρα. Η κόρη μου δεν παντρεύτηκε για την περιουσία. Όταν ο άνθρωπος είναι καλός μαζί σου, δεν σε ενδιαφέρουν τα λεφτά. Χωρίς λεφτά πάλι δεν είναι καλό. Αλλά πρέπει κάτι να έχεις, δεν είναι έτσι; Έτσι είναι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X