Πολιτική

Το γάντι στον Γιάννη Οικονόμου για τις υποκλοπές ρίχνει η Αρτεμις Σίφορντ

Το γάντι στον Γιάννη Οικονόμου για τις υποκλοπές ρίχνει η Αρτεμις Σίφορντ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Βέλη» κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου σχετικά με το ζήτημα των υποκλοπών εξαπέλυσε η Άρτεμις Σίφορντ, πρώην στέλεχος του Facebook, που περιλαμβανόταν στη λίστα παρακολουθούμενων από το Predator, καλώντας μάλιστα τον πρώτο σε δημόσια συζήτηση για το ζήτημα των υποκλοπών και την σχέση του κράτους.

«Ευχαρίστως να κάνουμε μία δημόσια συζήτηση κύριε @joikonomou για το αν το κράτος είχε σχέση με τις υποκλοπές. Εγώ θα φέρω τα στοιχεία που διαθέτω και μοναδική μου παράκληση, να μιλήσουμε με επιχειρήματα και όχι με υπεκφυγές», έγραψε πολύ ξεκάθαρα η Άρτεμις Σίφορντ, παραθέτοντας το σχετικό απόσπασμα από την εμφάνιση του κ.Οικονόμου.

Αφορμή για την παρέμβαση της κ. Σίφορντ στάθηκε τοποθέτηση του κυβ. εκπροσώπου στο πλαίσιο συνέντευξης όπου μεταξύ άλλων ο ίδιος απευθυνόμενος στην Έφη Αχτισόγλου σημείωσε ότι «αμφισβητώ την εδραία πεποίθησή σας ότι ένοχος, ενορχηστρωτής και συντονιστής όλων αυτών των κατηγοριών ήταν ο Πρωθυπουργός».

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με το σχετικό αμερικανικό δημοσίευμα, η Σίφορντ είχε τεθεί υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ από τον Αύγουστο του 2021 (έναν μήνα πριν είχε μολυνθεί το κινητό της με το Predator) και για αρκετούς μήνες μέχρι το 2022!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X