Media

Το Mega και οι μισθοί Μαρινάκη…

Το Mega και οι μισθοί Μαρινάκη…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κάποιοι μιλάνε για δυσκολίες. Αλλοι αναφέρονται ευγενικά στα εμπόδια που αντιμετωπίζει το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο eretikos.gr θα το πει ωμά: «Με πορδές δεν βάφονται αυγά», που λέει μία λαϊκή και αυθάδης ρήση.

Γιατί ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσπαθεί να ξαναστήσει, το Mega  με τους δημοσιογράφους που εργάζονταν στο μεγάλο κανάλι. Ομως, με 800 ως 1000 ευρώ το μήνα που τους προτείνει, αυτοί το βάζουν στα πόδια μόλις ακούν την αμοιβή.

Σύμφωνα με το enimerosi24.gr, τον δρόμο της φυγής επιλέγουν παλιοί ρεπόρτερ του Mega καθώς κλήθηκαν να εργαστούν στο νέο κανάλι με μηνιαίες αμοιβές που κυμαίνονταν από 800-1000 ευρώ ασχέτως εάν οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν επαγγελματική προϋπηρεσία πάνω από 25 χρόνια. Επίσης κανείς δεν έχει προσθέσει σε αυτό και την άυλη αξία τους λόγω της καταξίωσης και εμπειρίας που απέκτησαν ως ρεπόρτερ του παλαιού Mega.

Μάλιστα, τους ζητήθηκε να εργάζονται χωρίς επιπλέον πληρωμή δύο Σαββατοκύριακα το μήνα. 

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, τουλάχιστον 10 ρεπόρτερ βρέθηκαν αντιμέτωποι με το συγκεκριμένο πρόβλημα. Μετά τα παραπάνω οι ιθύνοντες του καναλιού έχουν πλέον στραφεί σε νεόκοπους, πλην άγνωστους, ρεπόρτερ ευελπιστώντας να ξαναστήσουν το παλιό Mega.

Ομως, ο Προβοκάτορας θα τους υπενθυμίσει τη ρήση που ανέφερε στην αρχή.

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X