Παρασκήνιο

Το πανίσχυρο δίδυμο του Μαξίμου που λύνει και δένει

Το πανίσχυρο δίδυμο του Μαξίμου που λύνει και δένει
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αναβαθμίζεται καθημερινά ο υπουργός ψηφιακής Πολιτικής Κυριάκος Πιερρακάκης, καθώς ο πρωθυπουργός δεν σταματά να λέει ότι είναι ο πιο επιτυχημένος υπουργός της κυβέρνησης δεδομένου ότι  όσες πρωτοβουλίες έχει πάρει έχουν φέρει καρπούς στο Μέγαρο Μαξίμου.

Είναι δε τέτοια η εκτίμηση που έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης  στον υπουργό του, που στην πραγματικότητα τον έχει χρήσει  μυστικοσύμβουλο .

Ως ενδιάμεσος σε αυτή την σχέση εμφανίζεται ο πανίσχυρος άνδρας του Μαξίμου,  διευθυντής του γραφείου  του πρωθυπουργού και ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρης Δημητριάδης.

Η σχέση των δύο στελεχών του επιτελικού κράτους είναι  τέτοια που πολλοί μιλούν για το νέο δίδυμο στο Μέγαρο Μαξίμου. Καθώς οι δύο άνδρες έχουν την ίδια λογική στην αντιμετώπιση των πραγμάτων,  ο Γρηγόρης Δημητριάδης πολλές φορές ζητάει την άποψη του Κυριάκου Πιερακάκη προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι κρίσεις που προκύπτουν .

Μοιραία λοιπόν αρκετά  γαλάζια στελέχη σχολιάζουν την σχέση αυτή, καθώς  φοβούνται ότι ο Κυριάκο Πιερακάκης έχοντας τις   «πλάτες» του  Μεγάρου  Μαξίμου θα οργανώσει  την πανηγυρική εκλογή του στην Α’ Αθηνών, όταν έρθει η ώρα της κάλπης.

Μόνο που σε αυτή την εκλογική περιφέρεια υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα το οποίο δε λύνεται με την παρουσία του Κυριάκου Πιερακάκη .

Η απουσία  του Κωνσταντίνου  Μπογδάνου από το κυβερνητικό  στερέωμα εμφανίζει τους ψηφοφόρους της Α Αθήνας να ψάχνουν νέο αστέρι στην Α Αθήνας το οποίο θα αναδεικνύει τις απόψεις τους στο μεταναστευτικό και το προσφυγικό.     Οι πληροφορίες λένε ότι ο αποπεμφθείς βουλευτής κάνει πλέον ότι μπορεί για να επιστρέψει στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ . Οι ίδιες πηγές προσθέτουν ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος θα ξαναγυρίσει σύντομα στην βάση του, καθώς στο Μέγαρο Μαξίμου φοβούνται ότι οι ακραίοι δεξιοί ψηφοφόροι που εκφράζει ο πρώην βουλευτής της ΝΔ θα βάλουν  πλώρη για αλλά …κόμματα.

Η τιμωρία του μάλλον ήταν για τα μάτια του κόσμου ή αλλιώς  ανάγκα ένεκα και θεοί πείθονται…

Στο Μαξίμου τρέμουν την πρόταση Τσίπρα για την πανδημία

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X