Χωρίς Κατηγορία

Βασίλισσα Ελισάβετ – Η κατάσταση της υγείας της: Ανησυχία για τις συχνές επισκέψεις του Καρόλου

Βασίλισσα Ελισάβετ – Η κατάσταση της υγείας της: Ανησυχία για τις συχνές επισκέψεις του Καρόλου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Βασίλισσα Ελισάβετ: Οι κάτοικοι της Γηραιάς Αλβιώνας, όταν κυκλοφορούν φήμες αναφορικά με την υγεία της βασίλισσας πάντα τις παίρνουν στα σοβαρά, γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ είναι ιδιαίτερα αγαπητή στους Βρετανούς. Αυτό ισχύει και τώρα, καθώς όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της εφημερίδας «Sun», οργιάζουν οι φήμες για την υγεία της λαοφιλούς μονάρχη με αφορμή τις συνεχείς επισκέψεις του πρίγκιπα Καρόλου στο καλοκαιρινό θέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ στη Σκωτία.

Το συγκεκριμένο γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο από τους βασιλικούς παρατηρητές με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένα «όργιο» φημών ότι έχει επιδεινωθεί η υγεία της βασίλισσας και πως οι επισκέψεις του Διαδόχου αποτελούν ουσιαστικά «εκπαίδευση» για τις ενέργειες του όταν η μητέρα του φύγει από τη ζωή. Η 96χρονη μονάρχης, η οποία επιλέγει το Balmoral για τα καλοκαίρια της, δεν πρόκειται να ταξιδέψει στο Λονδίνο για να ορκίσει τον νέο πρωθυπουργό τον επόμενο μήνα, σύμφωνα πάντα με την «Sun».

Μάλιστα, λόγω των κινητικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, οι βασιλικοί υπάλληλοι ανησυχούν ότι η μεγάλη απόσταση επιστροφής στο Λονδίνο μπορεί να είναι υπερβολική για εκείνη. Εκτός των άλλων, η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ δεν έχει επισκεφθεί την εκκλησία καμία Κυριακή, όπως συνήθιζε, από την ημέρα που έφτασε στο σκωτσέζικο κάστρο της, ωστόσο φαίνεται ότι θα παρευρεθεί στους αγώνες Braemar το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X