Επιλογές

Τεράστιος αλιγάτορας – κανίβαλος τρώει μικρότερό του! Εικόνες που κόβουν την ανάσα

Τεράστιος αλιγάτορας – κανίβαλος τρώει μικρότερό του! Εικόνες που κόβουν την ανάσα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι συγκλονιστικές εικόνες κάνουν τον γύρο του κόσμου. Και δείχνουν τη στιγμή που ένας τεράστιος αλιγάτορας καταβροχθίζει έναν νεότερό του.

Πρόκειται για μία ξεκάθαρη πράξη κανιβαλισμού κι αυτό την ώρα που στα περισσότερα είδη του ζωικού βασιλείου ο κανιβαλισμός είναι μία ακραία και σπάνια περίπτωση.

Στους αλιγάτορες, αντιθέτως, είναι μία συνήθης πρακτική. Κάτι που φάνηκε με τον πιο αποκαλυπτικό όσο και εντυπωσιακό τρόπο στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Καρέ – καρέ ο κανίβαλος αλιγάτορας

Το περιστατικό απαθανάτισε με την κάμερά του ένας Αμερικανός, ο Brad Streets. Σε μια ήσυχη βόλτα του στο εθνικό πάρκο στο Τέξας των ΗΠΑ, άκουσε μεγάλη ένταση στη λίμνη δίπλα του.

Πλησιάζοντας είδε τα κομμάτια από τον νεκρό αλιγάτορα να επιπλέουν στα σκοτεινά νερά. «Δεν ήμουν σίγουρος τι συνέβαινε αρχικά, είδα ένα σωρό κομμάτια που επέπλεαν, οπότε σταμάτησα να παρατηρήσω», είπε ο Brad Streets.

Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τους ειδικούς γύρω από τους αλιγάτορες, ο κανιβαλισμός χρησιμεύει στο συγκεκριμένο είδος όχι μόνο ως μέσο για διατροφή. Αλλά και ως τρόπος για τον έλεγχο του πληθυσμού της λίμνης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X