PET

Αλόννησος: Αμοιβή 18.000 ευρώ για τη σύλληψη του δολοφόνου της φώκιας – μασκότ «Κωστή»

Αλόννησος: Αμοιβή 18.000 ευρώ για τη σύλληψη του δολοφόνου της φώκιας – μασκότ «Κωστή»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Άλλονησος:Αμοιβή 18.000 ευρώ σε όποιον δώσει στοιχεία και πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη των υπευθύνων για τη δολοφονία της φώκιας «Κωστής», προσφέρει η Οργάνωση MoM.

Το ποσό συγκεντρώθηκε για τον συγκεκριμένο σκοπό μετά από προσφορά του Ιδρύματος THALASSA (10.000 ευρώ), των Αττικών Εκδόσεων και της περιοδικής έκδοσης The TOC (5.000 ευρώ), αλλά και υποστηρικτών της MOm (3.000 ευρώ).

Όσοι διαθέτουν πληροφορίες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την αποκάλυψη της ταυτότητας του/των δράστη/δραστών μπορούν να επικοινωνήσουν και με τα γραφεία της MOm (τηλ. 2105222888) ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας στην ιστοσελίδα https://www.mom.gr/epikoinwnia.

Εισαγγελική παρέμβαση για τη θανάτωση της φώκιας

Η εισαγγελέας ζήτησε προκαταρκτική έρευνα από τον Λιμενικό Σταθμό Αλοννήσου, μετά και τις μηνύσεις που κατέθεσαν για την υπόθεση ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Θαλασσίου Πάρκου Αλοννήσου Βορείων Σποράδων και ο Οργανισμός προστασίας Μεσογειακής φώκιας MOm – Monachus monachus.

Σύμφωνα με το mangesianews.gr, η εισαγγελέας ζήτησε να εντοπιστεί ο δράστης, που θα βρεθεί αντιμέτωπος με κακουργηματικές κατηγορίες.

Επίσης, ζήτησε να ληφθούν καταθέσεις από λουόμενους που μπορεί να είδαν κάτι παράξενο στο σημείο αλλά και να διερευνηθεί το κατά πόσο επιτρέπεται η αλιεία με ψαροντούφεκο σε προστατευόμενο χώρο, όπου είναι το Εθνικό θαλάσσιο πάρκο Βόρειων Σποράδων.

https://www.facebook.com/mom.gr/posts/10159846926353675

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X