PET

Ανάπηρη πάπια μαθαίνει να περπατά ξανά με ειδικό καροτσάκι 

Ανάπηρη πάπια μαθαίνει να περπατά ξανά με ειδικό καροτσάκι 
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μια τέτοια πανέμορφη ιστορία είναι κι αυτή μιας μικρούλας πάπιας, της Κίουι, που μαθαίνει να περπατά ξανά, με τη βοήθεια ενός ειδικού αναπηρικού καροτσιού.

Η Κίουι πιθανότατα θα μπορέσει να πετάξει ξανά, αλλά θα πρέπει πρώτα να μάθει και πάλι να περπατά για να μπορεί να απογειώνεται.

Χάρη σε ένα καροτσάκι φτιαγμένο ειδικά γι’ αυτή, η πάπια σιγά-σιγά αρχίζει να χρησιμοποιεί τα ποδαράκια της, με τους χρήστες στα social media να εκφράζουν τον θαυμασμό τους για την αποφασιστικότητά της.

Η αφεντικίνα της κάνει πατίνια μαζί με το παπάκι, ενθαρρύνοντάς το να συνεχίσει.

Όπως φαίνεται στις εικόνες, η Κίουι στηρίζει το βάρος του σώματός της επάνω στο ειδικό καρότσι, ενώ σπρώχνει το πάτωμα με τα πόδια της.

“Η Κίουι η πάπια μαθαίνει να περπατά και πάλι, με τη βοήθεια μιας αναπηρική καρέκλας και δέχεται έξτρα ενθάρρυνση” γράφει το σχόλιο του βίντεο στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης Reddit.

Η ανάρτηση έχει γίνει viral με περισσότερα από 280 χιλ. θεάσεις, με τους χρήστες να εκφράζουν την ικανοποίησή τους που η Κίουι στέκεται ξανά στα πόδια της.

“Όταν βλέπω ότι ο κόσμος έχει ανθρώπους που δείχνουν τόση φροντίδα στα ζώα, ξέρω ότι υπάρχει ακόμη ελπίδα” σχολιάζει κάποιος, με πολλούς άλλους να συμφωνούν μαζί του και να μοιράζονται την αισιοδοξία του.

Ίσως να νομίζατε ότι τα έχετε δει όλα στο Διαδίκτυο, αλλά η Κίουι η ανάπηρη πάπια είναι πραγματικά το κάτι άλλο.

Της ευχόμαστε τα καλύτερα και γρήγορα να πετάξει ξανά.

Δείτε το βίντεο:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X