PET

Γορίλες «μαθαίνουν» σεξουαλική αγωγή σε γονείς και παιδιά (vid)

Γορίλες «μαθαίνουν» σεξουαλική αγωγή σε γονείς και παιδιά (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι επισκέπτες είχαν αρχίσει να μαζεύονται μπροστά από το “κλουβί” με τους γορίλες στον ζωολογικό κήπο του Μπρονξ στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Ανάμεσα στους επισκέπτες ήταν και πολλοί γονείς με τα παιδιά τους, όταν ξαφνικά δύο από τα ζώα μέσα στο περίφημο “Δάσος των Γορίλων” αποφάσισαν να γίνουν άτακτα.

Ο ένας από τους γορίλες άρχισε να κάνει στοματικό στον άλλο, με την πράξη να γίνεται κυριολεκτικά δίπλα στο τζάμι όπου ήταν συγκεντρωμένοι οι επισκέπτες στο ζωολογικό πάρκο.

“Έπαθα σοκ και δεν είχα ιδέα ότι πρόκειται για μια φυσική πράξη” ανέφερε ο άντρας που κατέγραψε σε βίντεο την άβολη στιγμή, μιλώντας στην αμερικανική εφημερίδα New York Post.

“Ήμουν στο περίπτερο με τους γορίλες μαζί με την 4χρονη κόρη μου και την ανιψιά μου. Η γυναίκα μου έπρεπε να μείνει απ’ έξω μαζί με τον γιο μας που κοιμόταν, γι’ αυτό ήθελα να καταγράψω τα πάντα στο βίντεο. Και τότε συνέβη αυτό το μαγικό” λέει ο άντρας.

Οι γονείς που ήταν μαζεμένοι πίσω από το τζάμι άρχισαν να φωνάζουν: “Θεέ μου!” και “Μην κοιτάς!”, ενώ άλλοι απλά ξεκαρδίζονταν στα γέλια.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ένας εκπρόσωπος του ζωολογικού κήπου του Μπρονξ, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια τέτοια πικάντικη στιγμή που περιλαμβάνει γορίλες λαμβάνει χώρα.

Εξάλλου, όπως είπε, υπάρχει παρόμοιο υλικό που αναρτήθηκε στα social media πριν από 7 χρόνια.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο ειδικός, αυτό είναι κάτι που συμβαίνει απολύτως φυσιολογικά και στη φύση και με γορίλες που δεν ζουν υπό καθεστώς αιχμαλωσίας.

Σύμφωνα με τους ερευνητές στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αυστραλίας, πίσω στα 2016 ερευνητική ομάδα υπό τον Δρ Κύριλ Γκρούτερ εντόπισε γορίλες του ίδιου φύλου να κάνουν σεξ μόνο και μόνο για ηδονή.

Συγκεκριμένα μελετώντας ένα κοπάδι με γορίλες στη Ρουάντα, παρατήρησαν 45 περιστατικά κατά τα οποία δυο θηλυκοί γορίλες ερωτοτροπούσαν.

Δείτε το βίντεο:

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X