PET

Λιχουδιάρης σκυλάκος κλέβει πίτσα από καλόκαρδο άντρα(vid)

Λιχουδιάρης σκυλάκος κλέβει πίτσα από καλόκαρδο άντρα(vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Λιχουδιάρης σκυλάκος:Όπως και πάντα θα είναι λιχούδικο κι αν αυτά τα συνδυάσεις με την αδιαμφισβήτητη εξυπνάδα των σκυλιών, τότε το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό.

Όπως ακριβώς γίνεται και στο παρακάτω βίντεο που ένας τετραπέρατος σκυλάκος και συνάμα πολύ λιχούδης παραμονεύει και κλέβει αθόρυβα την πίτσα από έναν άντρα.

Ο άντρας ήταν πολύ απασχολημένος να παρακολουθεί τη συναυλία σε μια υπαίθρια σκηνή στο Σακατεπεκέζ της Γουατεμάλας κι έτσι δεν πήρε χαμπάρι για το “έγκλημα” που γινόταν μπροστά στα πόδια του.

Βέβαια, ο άντρας γρήγορα κατάλαβε ότι κάτι πήγαινε στραβά κι ένα κομμάτι πίτσα είχε κάνει φτερά από το κουτί.

Όμως, ευτυχώς για τον σκύλο, ο άντρας δεν έκανε τίποτα για την “κλοπή”, παρά μόνο γέλασε με την καρδιά του.

Κι έτσι ο τετράποδος πιτσο-κλέφτης μπόρεσε να καταβροχθίσει την πίτσα του με την ησυχία του.

“Καθόμασταν να παρακολουθήσουμε τις μπάντες που έπαιζαν στη σκηνή, όταν είδαμε έναν σκύλο να έρχεται και να μυρίζει το φαγητό ενός άντρα που καθόταν μπροστά μας” λέει ο άντρας που τράβηξε το βίντεο.

“Καθώς δεν υπήρχαν τραπέζια μπροστά από τη σκηνή, ο άντρας είχε αφήσει το φαγητό στην κερκίδα” εξηγεί ο άντρας.

“Ο σκύλος πλησίασε κι άρπαξε την πίτσα από τον άντρα. Γελάσαμε πολύ με τους φίλους μου και τον άντρα όταν συνειδητοποίησε τι είχε μόλις συμβεί” συνεχίζει.

“Αλλά δεν τον πείραξε. Ο σκύλος έμεινε μερικά μέτρα μακριά κι έτρωγε την πίτσα και ο άντρας απλά γελούσε κι άφησε τον σκυλάκο να φάει με την ησυχία του” λέει για το ξεκαρδιστικό περιστατικό.

Το βίντεο με τον σκυλο-κλεφτάκο ανέβηκε στα social media κι έγινε viral, με τους χρήστες στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης να χαρακτηρίζουν το περιστατικό ως αξιολάτρευτο και πολύ αστείο.

Στα σχόλιά τους, οι περισσότεροι θαύμασαν την πονηριά του σκυλιού, αλλά και την καλοσύνη του άντρα να μην θυμώσει που του έφαγε την πίτσα.

Δείτε το βίντεο:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X