Γυναίκα

Ποια χρώματα μαλλιών μας κάνουν να φαινόμαστε νεότερες;

Ποια χρώματα μαλλιών μας κάνουν να φαινόμαστε νεότερες;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Υπάρχουν χρώματα μαλλιών τα οποία μας δίνουν χρόνια ενώ κάποια άλλα μας «κόβουν» χρόνια και είναι καλό να προσέχουμε τι επιλογές που κάνουμε γιατί δε θέλουμε να φαινόμαστε μεγαλύτερες από όσο είμαστε, έτσι δεν είναι!

Πολλές γυναίκες κάνουν το λάθος να επιλέγουν χρώματα για τα μαλλιά τους τα οποία δε γίνεται να τις δείξουν μικρότερες και οι κομμωτές, δυστυχώς, δεν τις ενημερώνουν γιατί θέλουν απλά να κάνουν τη δουλειά τους! Βέβαια, υπάρχουν και εξαιρετικοί επαγγελματίες που θέλουν μόνο το καλό μας.

Ποια χρώματα μας μεγαλώνουν;

Σίγουρα τα ψυχρά χρώματα μαλλιών δε βοηθούν! Από εκεί και έπειτα καλό είναι να αποφεύγουμε τα ξανθά χρώματα τα οποία περιέχουν ασημί αποχρώσεις μέσα!

Τα χρώματα τα οποία μας κάνουν να φαινόμαστε νεότερες είναι τα ζεστά χρώματα! Ειδικά κάποιες τεχνικές όπως οι ανταύγειες πάνω σε καστανό μαλλί δίνουν μια πιο νεανική όψη ενώ σε ένα γενικότερο πλαίσιο οι αποχρώσεις που βγάζουν ζεστασιά είναι πολύ καλές.

Εννοείται πως τα «παλαβά» χρώματα όπως είναι το ροζ, το μπλε και το πράσινο είναι μόνο για κορίτσια τα οποία είναι το στιλ τους τέτοιο και μπορούν να τα εκπροσωπήσουν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

✨ Dance the night away, live your life and stay young on the floor. ✨ @chrisappleton1 @scottbarnescosmetics @tombachik @marielhaenn @robzangardi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

Δείτε ακόμη: Έχεις ραντεβού για μανικιούρ και δεν ξέρεις τι να κάνεις; Σου έχουμε κάποιες ιδέες!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X