Παρασκήνιο

Ποιος… κορονοϊός; Selfie στα μπαράκια ο Θεοχάρης με τον «Λεωνίδα»!

Ποιος… κορονοϊός; Selfie στα μπαράκια ο Θεοχάρης με τον «Λεωνίδα»!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τι κι αν ο κορονοϊός σαρώνει; Τι κι αν βρισκόμαστε εν μέσω μιας παγκόσμιας πανδημίας; Ο Χάρης Θεοχάρης… δεν καταλαβαίνει από αυτά!

Οι οδηγίες του ΕΟΔΥ είναι σαφείς. Και ζητούν από τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και τις “βόλτες” που μπορεί να τους φέρουν σε επαφή με πλήθος. Ήδη στα social media παρατηρείται κατακραυγή για όσους συχνάζουν στις καφετέριες σαν να μη συμβαίνει τίποτα και το βασικό επιχείρημα είναι πως δεν έχει νόημα να κλείνουν… τα πάντα αλλά την ίδια στιγμή να πηγαίνουμε σε χώρους με πολύ κόσμο.

Θα πίστευε, λοιπόν, κανείς ότι οι πρώτοι που θα δώσουν αυτό το παράδειγμα θα είναι οι υπουργοί. Αλλά από τη δραστηριότητά τους φαίνεται ότι ορισμένοι κινούνται προς την ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση. Ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, είναι το πιο κραυγαλέο παράδειγμα. Την ώρα που γίνονται συστάσεις στον πληθυσμό να αποφεύγει τις δημόσιες συναθροίσεις σε μπαρ και καφετέριες εκείνος θεωρεί σκόπιμο να ανεβάζει σέλφι σε μπαράκια.

Μέχρι και πλωτά νοσοκομεία για τον κορονοϊό! Ιδού το απόρρητο σχέδιο «Άρτεμις»

Λέτε να έχει να κάνει με το ότι η selfie βγήκε με τον… κινηματογραφικό “Λεωνίδα”, Gerald Butler, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα; Λέτε να θεωρεί ο υπουργός ότι… δεν φοβάται με τον… Σπαρτιάτη δίπλα του;

Δείτε την χαρούμενη selfie που ανέβασε ο Χάρης Θεοχάρης

https://www.instagram.com/p/B9nDfJTJmmx/?utm_source=ig_embed

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X