Πολιτική

Κάτι δεν πάει καλά στην κυβέρνηση (επεισόδιο Νο2)

Κάτι δεν πάει καλά στην κυβέρνηση (επεισόδιο Νο2)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ε, λοιπόν θα παραβούμε τις αρχές του eretikos.gr και θα κάνουμε σχόλιο στο ρεπορτάζ. Δεν πάμε καθόλου καλά  ή καλύτερα δεν πάνε καθόλου καλά στην κυβέρνηση με τις τοποθετήσεις στον ΟΑΣΘ.

Μετά την τοποθέτηση του Στέλιου Παππά έστω ως άμισθου (όπως διευκρίνισε ο Χρήστος Σπίρτζης) προέδρου στον ΟΑΣΘ, μία άλλη τοποθέτηση στον ίδιο οργανισμό έδειξε ότι η πρώτη φορά Αριστερά ακολουθεί κατά γράμμα τα κόλπα του παλιού πολιτικού συστήματος που με σφοδρότητα καταγγέλλει.

Τοποθετεί στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΣΘ την Ολγα Γιάννη, η οποία είναι αποτυχημένη πολιτευτής των ΑΝΕΛ στην Α Θεσσαλονίκης.

Μήπως όμως είναι ειδικός η Ολγα Γιάννη και τους αδικούμε όλους. Είναι τόσο ειδικός όσο μία δημοσιογράφος που παρουσιάζει σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης την εκπομπή «Προσωπικότητες», με καλεσμένους καλλιτέχνες.

Όμως το όνομά της έγινε γνωστό στο Πανελλήνιο όταν κατήγγειλε τον Νοέμβριο του 2016 επίθεση εις βάρος της από ομάδα αλλοδαπών στην υπόγεια διάβαση του ΣΕΦ, καθώς κατευθυνόταν στο συνέδριο του κόμματός της και είχε υποστηρίξει ότι πήγαν να την βιάσουν.

η κυρία Ολγα Γιάννη νασκουμπώνεται για να σώσει τον ΟΑΣΘ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X