Επιλογές

Άδωνις Γεωργιάδης: Το μεγαλύτερο… ψέμα του καλοκαιριού αποκαλύφθηκε! (vid)

Άδωνις Γεωργιάδης: Το μεγαλύτερο… ψέμα του καλοκαιριού αποκαλύφθηκε! (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

50 ακριβώς ημέρες. Τόσο (μόνο) χρειάστηκε για να αποκαλυφθεί το μεγαλύτερο… ψέμα του φετινού καλοκαιριού! Ποιος το είπε; Μα ο Άδωνις Γεωργιάδης φυσικά!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ήταν 9 Ιουλίου του 2019, μόλις δυο μέρες μετά την μεγάλη νίκη της ΝΔ στις εθνικές εκλογές.

Χαρές, πανηγύρια, στα ύψη η ψυχολογία για όλους και… υπουργεία για κάποιους.

Ένας εξ αυτών και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ανέλαβε το υπουργείο Ανάπτυξης και στις πρώτες του δηλώσεις ως υπουργός, στην τελετή παράδοσης – παραλαβής είπε το… αμίμητο: “Θέλω να διαβεβαιώσω τον καθένα σας, ότι θα εργαστούμε με απαράμιλλη ταχύτητα. Η λέξη διακοπές, γιατί άκουσα ότι δεν πάμε διακοπές στο υπουργείο… Εγώ δεν έχω σκοπό να ξαναπάω διακοπές για τα επόμενα χρόνια. Έχω σκοπό να είμαι εδώ κάθε μέρα. Μη γελάτε καθόλου. Κάθε μέρα! Η χώρα δεν έχει ούτε ένα λεπτό για χάσιμο”.

Σκέψεις για την επανίδρυση του ΣΥΡΙΖΑ

Δείτε την δήλωση που έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης (σ.σ. μετά το 4ο λεπτό του βίντεο)

Ελάχιστοι ήταν βεβαίως εκείνοι που πίστεψαν αυτό που άκουσαν (σ.σ. άλλωστε το “μη γελάτε καθόλου” που είπε αυθόρμητα ο κ. Γεωργιάδης αμέσως μετά την υπόσχεση – δέσμευση, μάλλον τα λέει όλα), ωστόσο… Κυριακή κοντή γιορτή που λέει κι ο λαός!

“Εδώ είμαστε να δούμε αν θα το τηρήσει ο Άδωνις Γεωργιάδης”, έλεγαν οι περισσότεροι.

Ε λοιπόν εδώ ήμασταν και δεν το τήρησε!

Ποιος τον πρόδωσε μάλιστα; Το… ίδιο του το “στεφάνι”! Μάλιστα, η σύζυγός του, Ευγενία Μανωλίδου, μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram, όπως αναφέρουν πολλά sites με lifestyle περιεχόμενο, φωτογραφίες από ευχάριστες οικογενειακές στιγμές σε διακοπές και μαντέψτε ποιος ήταν παρών!

Καλά μαντέψατε, ο Άδωνις Γεωργιάδης!

Μόλις 50 ημέρες μετά την δημόσια, σε απευθείας μάλιστα πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση, αφού όλα τα κανάλια “κάλυπταν” την τελετή παράδοσης – παραλαβής, δέσμευση που έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης ότι δεν θα πάει διακοπές, αποκαλύφθηκε… και μάλιστα εκ των έσω (σ.σ. προφανώς τόσο… δεν νοιάζεται ο υπουργός για το τι λέει δημόσια και τι όχι) πως πήγε διακοπές.

Οικονομική…ανταρσία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Πρέπει πάντως να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα: Βεβαίως οι διακοπές δεν είναι… παράνομες. Βεβαίως δεν είναι κακό για έναν υπουργό να κάνει διακοπές. Το πρόβλημα είναι φυσικά το… δημόσιο δούλεμα, την πρώτη -επαναλαμβάνουμε πρώτη- μέρα στην υπουργική καρέκλα και ειδικά από ανθρώπους που… υποτίθεται “ήρθαν στα πράγματα” για να “τελειώσουν τον λαϊκισμό“…

Ο Άδωνις Γεωργιάδης… διακοπές! Δείτε τις εικόνες που μοιράστηκε η Ευγενία Μανωλίδου στο instagram

Άδωνις Γεωργιάδης

Οι ευχάριστες στιγμές της Ευγενίας Μανωλίδου με τον μικρό γιο της…

Άδωνις Γεωργιάδης

Άδωνις Γεωργιάδης και Ευγενία Μανωλίδου…

Όλη η οικογένεια μαζί – Από αριστερά ο Αλέξανδρος Μανωλίδης, ο Περσέας Γεωργιάδης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, η Θεοδώρα Μανωλίδου, η Ευγενία Μανωλίδου και ο μικρός Αλκαίος

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X