Πολιτική

Αδωνις και Πλεύρης σε ρόλο διαφημιστών γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών

Αδωνις και Πλεύρης σε ρόλο διαφημιστών γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε επικοινωνιακό σόου και διαφήμιση επιχείρησης παιγνιδιών επιδόθηκαν από κοινού Άδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης που πήγαν στο Παίδων Πεντέλης και μοίρασαν παιγνίδια στα παιδιά που νοσηλεύονται σε ρόλο ντελίβερι αλυσίδας παιγνιδιών.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης:  «Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης επισκέφθηκαν σήμερα, Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, αντήλλαξαν ευχές με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και μοίρασαν παιχνίδια στα παιδιά που νοσηλεύονται κατόπιν δωρεάς της αλυσίδας παιχνιδιών “Μουστάκας”»

Μάλιστα, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε σε δηλώσεις του ότι πήγαν στο παιδιατρικό νοσοκομείο «με τον δικό μας Άγιο Βασίλη για να δώσουμε μία νότα χαράς», εννοώντας τον χορηγό της επίσκεψής τους.

Τώρα γιατί δεν επέλεξαν να εξασφαλίσουν παιγνίδια για τα παιδάκια από τους προϋπολογισμούς των υπουργείων είναι ένα ερώτημα που αιωρείται χωρίς απάντηση. Όσο για την αλυσίδα παιγνιδιών έκανε κίνηση ματ χρησιμοποιώντας δύο υπουργούς για τη διαφήμισή της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X