Media

Άγρια επίθεση Ακρίτα στον Μητσοτάκη! «Ντροπή! Εκτός από ανιστόρητος δεν ξέρει ελληνικά»

Άγρια επίθεση Ακρίτα στον Μητσοτάκη! «Ντροπή! Εκτός από ανιστόρητος δεν ξέρει ελληνικά»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Έλενα Ακρίτα εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή τα όσα είπε ο πρωθυπουργός για τον Άη Στράτη, ανήμερα τα Θεοφάνεια.

«Ντροπή στον ανιστόρητο πρωθυπουργό που αποκαλεί «τοπόσημο διχασμού» τον Αη Στράτη, έναν τόπο εξορίας, βασανιστηρίων και θανάτου. Ο μόνος… διχασμός εκεί ήταν πως οι βασανιστές έδερναν κι οι αγωνιστές μαρτυρούσαν», αναφέρει στην ανάρτησή της.

Και συνεχίζει: «Ο Γιάννης Ρίτσος, ο Μενέλαος Λουντέμης, Μάνος Κατράκης, ο Τάσος Λειβαδίτης , Τζαβαλάς Καρούσος, και τόσοι άλλοι αγωνιστές πότισαν με το αίμα τους το άνυδρο νησί του Αιγαίου όπου το 1951 ζούσαν εκεί 3.000 εκτοπισμένοι.

Επίσης εκτός από ανιστόρητος, δεν ξέρει ελληνικά. ‘Τοπόσημο’ είναι ένα αρχιτεκτονικό σημείο αναφοράς για τον κάθε τόπο (Λευκός Πύργος, Γεφύρι της Άρτας, Ολυμπία στο Λιστόν της Κέρκυρας κλπ) κι όχι ένα νησί, ένας νομός, μια πόλη.

Στη φωτογραφία, από αριστερά, όρθιοι: Μ. Κατράκης, Δ. Φωτιάδης, Κ. Μπαλαδήμας, Τζ. Καρούσος, Γ. Γιολδάσης, Ευθύφρων Ηλιάδης, Ν. Δημόπουλος. Καθιστοί: Π. Κοκέσης και Γιάννης Ρίτσος».

Πολάκης «απογυμνώνει» την κυβερνητική κοροϊδία! «Ηλίθιο να κάνεις το ίδιο πράγμα περιμένοντας άλλο αποτέλεσμα»

Δείτε την ανάρτηση – φωτιά

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X