Πολιτική

“Ακριβώς στο Κέντρο” το νέο κόμμα που έρχεται

“Ακριβώς στο Κέντρο”  το νέο κόμμα που έρχεται
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ζυμώσεις επί ζυμώσεων προηγήθηκαν και τώρα φαίνεται πως έφτασε η ώρα να σερβιριστεί το φρέσκο…κόμμα. «Ακριβώς Κέντρο» φαίνεται ότι θα είναι το όνομα του νέου κόμματος το οποίο προετοιμάζει με απόλυτη μυστικότητα το Καραμανλικό μπλοκ.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Βαγγέλης Αντώναρος, οι πρώην Υπουργοί Σάββας Τσιτουρίδης, Χρήστος Ζώης, Αργύρης Ντινόπουλος και ο πρώην υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού Νίκος Καραχάλιος, είναι κάποια από τα στελέχη τα οποία έχουν ενεργοποιηθεί εντατικά προκειμένου το αμέσως επόμενο διάστημα το εγχείρημα να πάρει σάρκα και οστά.

Οι πληροφορίες λένε ότι τα στελέχη αυτά πυκνώνουν τις επαφές και τις παρεμβάσεις τους στα ΜΜΕ καθώς θέλουν να κάνουν διακριτή την διαφοροποίηση τους .Ο προσανατολισμός  τους θα είναι υπέρ ενός  “κοινωνικού  κέντρου”, όπου θα  συναντώνται οι παραδοσιακές ιδεολογικές καταβολές του καραμανλικού χώρου με πολίτες του ευρύτερου κέντρου που αναζητούν πολιτική έκφραση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eretikos.gr οι πρωταγωνιστές του εγχειρήματος πιστεύουν ότι η νεοφιλελεύθερη πολιτική που ακολουθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η οποία αναμένεται να ενταθεί το επόμενο διάστημα, αφήνει ένα τεράστιο χώρο, εκείνο της κοινωνικής δεξιάς του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ακάλυπτο και ελεύθερο.

Το κρίσιμο στοιχείο είναι επίσης, πως αυτή την εποχή δεν υπάρχουν στη ΝΔ στελέχη με ισχυρή προσωπικότητα, που θα μπορούσαν να εκφράσουν και επομένως να συγκρατήσουν τους πολίτες, που εμπνέονται από τις ιδέες του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X