Πολιτική

Αλαζονεία και κυνισμός από Δόμνα Μιχαηλίδου: «Το περπάτημα κάνει καλό» η απάντηση για τη συγχώνευση σχολείων (Video)

Αλαζονεία και κυνισμός από Δόμνα Μιχαηλίδου: «Το περπάτημα κάνει καλό» η απάντηση για τη συγχώνευση σχολείων (Video)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εχουν ξεφύγει εντελώς στην κυβέρνηση. Το 41% φαίνεται τους έκανε μεγάλο κακό, αυξάνοντας την αλαζονεία και τον κυνισμό. Τελευταίο επεισόδιο από τη Δόμνα Μιχαηλίδου.   Η υφυπουργός Παιδείας απαντώντας σε κοινοβουλευτική ερώτηση της Κατερίνας Νοτοπούλου για τη συγχώνευση σχολείων που προωθεί η κυβέρνηση φανέρωσε τόσο την αλαζονεία όσο και τον κυνισμό.

Η υφυπουργός Παιδείας υποστήριξε πως οι συγχωνεύσεις γίνονται αφού ληφθούν υπόψη συγκεκριμένοι όροι και προϋποθέσεις μεταξύ των οποίων να διασφαλίζεται ότι οι μαθητές δεν θα αναγκάζονται να μετακινηθούν σε μεγάλες αποστάσεις και η μετακίνηση θα είναι ασφαλής, δήλωσε πως οι συγχωνεύσεις δεν είναι το «απόλυτο κακό» ενώ πρόσθεσε ότι το υπουργείο είναι αναρμόδιο να αποφασίσει ή να παρέμβει σε μια τέτοια απόφαση.

 

Στην παρατήρηση της βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κατερίνας Νοτοπούλου, ότι η εκπαιδευτική κοινότητα και οι γονείς ανησυχούν για το γεγονός της απομάκρυνσης των μαθητών από το γνώριμο περιβάλλον και της υποχρέωσης να περπατούν καθημερινά έως και δυο χιλιόμετρα για να πάνε στο σχολείο,  η κ. Μιχαηλίδου με κυνικό τρόπο απάντησε πως το περπάτημα κάνει καλό και πως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συστήνει να περπατάμε όλοι 8 χλμ. την ημέρα για καλή υγεία.

«Δεν θα κάνω επίκληση στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας που λέει ότι είναι καλό και σωστό να περπατάμε όλοι 8 χιλιόμετρα την ημέρα…» σημείωσε χαρακτηριστικά η Δόμνα Μιχαηλίδου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X