Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: 15 Μαΐου ψηφίζουμε και τους στέλνουμε το λογαριασμό!

Αλέξης Τσίπρας: 15 Μαΐου ψηφίζουμε και τους στέλνουμε το λογαριασμό!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Ψηφίζουμε όλοι! Τους στέλνουμε πίσω το λογαριασμό» είναι το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της 15ης Μαΐου, όταν τα μέλη του κόμματος θα ψηφίσουν για τον πρόεδρο και την Κεντρική Επιτροπή. Με ανάρτησή του στα social media, ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε μήνυμα συμμετοχής!

Δείτε την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα

Στις 15 Μαΐου θα στηθούν κάλπες στα 500 εκλογικά κέντρα για την εκλογή του προέδρου και της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Ταυτόχρονα θα στηθεί ξεχωριστή διαδικασία έγκρισης ή απόρριψης των τροπολογιών που έχουν κατατεθεί στην ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Καταστατικού.

Στη κάλπη για την εκλογή νέας Κ.Ε. θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής 61.600 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που είναι εγγεγραμμένα στα μητρώα του κόμματος έως τις 21 Μαρτίου.

Για τον πρόεδρο του κόμματος θα έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν και όσοι θα παρουσιαστούν για να εγγραφούν μέλη την ημέρα της ψηφοφορίας.

Θα είναι μια γιορτή συμμετοχής με το μήνυμά της να μην αφορά μόνο την ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για την αρχή του τέλους της κυβέρνησης Μητσοτάκη, τονίζουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. «Στις 15 του Μάη, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δυναμώνει και ο εφιάλτης της κυβέρνησης Μητσοτάκη τελειώνει» τονίζουν από την Κουμουνδούρου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X