Παρασκήνιο

Αλίαρτος: Ιδού η απάντηση του «γαλάζιου» βουλευτή για τον απίστευτο συνωστισμό!

Αλίαρτος: Ιδού η απάντηση του «γαλάζιου» βουλευτή για τον απίστευτο συνωστισμό!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Για την παρουσία του στο πανηγύρι στην Αλίαρτο, όπου δεν τηρήθηκε κανένα μέτρο προστασίας, μίλησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Κουτσούμπας, στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ.

«Προσκλήθηκα σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε ένα αθλητικό σωματείο της περιοχής αφού είχε δώσει άδεια η αρμόδια αρχή. Δεν έχω πάει σε άλλη εκδήλωση. Είχα τη διαβεβαίωση ότι θα τηρηθούν τα μέτρα. Μπήκαμε με έλεγχο μέσα, δεν μετακινηθήκαμε, μόνο όταν χορέψαμε», είπε αρχικά και συνέχισε: «Πέρασε το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και είδε ότι ήταν όλα εντάξει και έφυγαν, μετά άνοιξε ο χορός πέρασε πάλι το κλιμάκιο και τους επέβαλε πρόστιμο».

Κορονοϊός: Το καλό και το…κάκιστο σενάριο των επιστημόνων για το εμβόλιο!

Στη συνέχεια ο βουλευτής της ΝΔ έθεσε θέμα για το αν πρέπει ή όχι να πραγματοποιούνται πανηγύρια. «Ο προβληματισμός είναι αν πρέπει να γίνονται πανηγύρια. Να δούμε την επικινδυνότητα. Εμείς τηρήσαμε τους κανόνες που έπρεπε. Στην εξέλιξη άνοιξε ο χορός. Ήταν η πρώτη μου συμμετοχή σε τέτοια εκδήλωση. Τα παιδιά του σωματείου προσπαθούσαν να τηρήσουν τα μέτρα. Αν υπάρχει επικινδυνότητα να καταργηθούν τα πανηγύρια», είπε χαρακτηριστικά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X