Θέμα

Αναταραχή στη ΝΔ για το σπίτι του Τσίπρα και αντεπίθεση ΣΥΡΙΖΑ για το ρετιρέ του Κυριάκου

Αναταραχή στη ΝΔ για το σπίτι του Τσίπρα και αντεπίθεση ΣΥΡΙΖΑ για το ρετιρέ του Κυριάκου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Χαμός γίνεται στην ΝΔ με την ιστορία του νοικιασμένου  σπιτιού του Αλέξη Τσίπρα στα Λεγραινά, καθώς η άποψη που εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη φαίνεται ότι έχει βρει πολλούς υποστηρικτές.

Όπως είναι γνωστό η πρώην υπουργός Εξωτερικών κράτησε αποστάσεις από την όλη ιστορία λέγοντας σε συνέντευξη της στα Παραπολιτικά ότι «Δεν σχολιάζω εγώ τέτοια θέματα. Είναι προσωπικά θέματα. Οι αποφάσεις των πολιτικών είναι δικές τους, αν θέλει να πάει να νοικιάσει ένα σπίτι να πάει για όνομα του θεού, δεν νομίζω πως θα ενταχθεί μέσα στην πολιτική αντιπαράθεση, τουλάχιστον όχι από εμένα!».

Πίσω από την Ντόρα Μπακογιάννη στοιχήθηκαν πολλά στελέχη της ΝΔ, τα οποία  θεώρησαν ότι η όλη ιστορία είναι σαθρή και αντί να βοηθάει την κυβέρνηση δημιουργεί νέα ερωτηματικά. Δηλαδή τι ακριβώς συμβαίνει και  το Μέγαρο Μαξίμου αναδεικνύει μια τέτοια υπόθεση την στιγμή, που καθημερινά έχουμε δεκάδες νεκρούς από την πανδημία.

Με δεδομένο μάλιστα ότι την εν λόγω ιστορία την είχε δημοσιεύσει το καλοκαίρι η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ,  έφερε ακόμα μεγαλύτερη αμηχανία στα στελέχη της ΝΔ, τα οποία στην πλειοψηφία τους έχουν δεχθεί κάποια μορφή επίθεσης από το συγκεκριμένο έντυπο.

Οι πληροφορίες λένε μάλιστα ότι αρκετοί βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος δέχθηκαν σοβαρές διαμαρτυρίες από την εκλογική τους βάση με το επιχείρημα ότι εδώ καίγεται ο κόσμος και η κυβέρνηση ασχολείται με το νοικιασμένο σπίτι του Αλέξη Τσίπρα.

Παράλληλα κάποιοι θεώρησαν ότι το θέμα αυτό μπορεί τελικά να φέρει μεγάλες φουρτούνες στο Μέγαρο Μαξίμου, αφού όπως είναι γνωστό ο Κυριακός Μητσοτάκης έχει 32 ακίνητα για τα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ του ζητάει να πει πως τα συντηρεί.

Το γεγονός ακόμα ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιμένει να ζητά να δοθούν στην δημοσιότητα  τα χαρτιά του σπιτιού που μένει ο πρωθυπουργός –  είναι ένα  ρετιρέ στο Λυκαβηττό-  έχουν θορυβήσει τους πιο υποψιασμένους.  Άλλωστε  ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος επανήλθε και χθες για δεύτερη μέρας στο θέμα ζητώντας τα αποδεικτικά στοιχεία του σπιτιού.

Η επιμονή της Κουμουνδούρου λένε πολιτικοί παρατηρητές  σημαίνει ότι κάτι γνωρίζει  για το σπίτι και  γι αυτό επανέρχεται καθημερινά στο θέμα. Θεωρούν μάλιστα ότι η όλη ιστορία μπορεί τελικά να βγει εις βάρος του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς τα πολλά ακίνητα έχουν και πολλές εκκρεμότητες και ευθύνες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X