Πολιτική

Απίστευτη χυδαιότητα από την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Σεξιστικό σχόλιο για Σοφί Ιν’τ Φελντ και Κωνσταντοπούλου

Απίστευτη χυδαιότητα από την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Σεξιστικό σχόλιο για Σοφί Ιν’τ Φελντ και Κωνσταντοπούλου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Ελλείψει επιχειρημάτων για το σφυροκόπημα κατά Μητσοτάκη στο Ευρωκοινοβούλιο, η ευρωβουλευτής της ΝΔ, επέλεξε χυδαία σεξιστικά σχόλια
Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ευρωβουλευτής της ΝΔ και βαφτιστήρα του Γλύξμπουργκ, επέδειξε για μια ακόμα φορά το κατώτατο πολιτικό της επίπεδο στην απέλπιδα προσπάθειά της να υπερασπιστεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη που δέχθηκε καταιγιστικά πυρά στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου για τις υποκλοπές και την κατάπτωση του κράτους δικαίου στη χώρας μας.

Καλεσμένη στον ΑΝΤ1, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, επιστράτευσε ελλείψει επιχειρημάτων χυδαία σεξιστικά σχόλια κατά της ευρωβουλευτή του renew europe Σοφί Ιν’τ Φελντ και κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Η ευρωβουλευτής της ΝΔ αφού είπε ότι φέρνει τον ευρωπαϊκό αέρα στην εκπομπή, είπε χωρίς ντροπή ότι η συζήτηση στο ΕΚ προκλήθηκε από «μια κλίκα από κεντροαριστερούς πολιτικούς με δική τους ατζέντα της οποίας ηγείται μια ολλανδέζα (sic), η Ιντ Φελτ. Για να σας δώσω μια εικόνα είναι σαν να ακούς την Κωνσταντοπούλου αλλά με κατσαρά μαλλιά και στο πιο ξανθό».

Το πιο τραγικό είναι ότι κανείς εκ των συμμετοχόντων στο πάνελ δεν έδειξε να ενοχλείται από το χυδαίο διπλό σεξιστικό σχόλιο και μάλιστα κάποιοι γέλασαν. Στη συνέχεια η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, υποστήριξε ότι αν ακούσεις την ομιλία της Σοφί Ιν’τ Φελντ είναι σαν να διαβάζει τα tweets του Γιώργου Κύρτσου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X