Επιλογές

Αποκάλυψη! Η ιστορία γραφειοκρατικής τρέλας που άφησε ανοχύρωτη τη Μάνδρα

Αποκάλυψη! Η ιστορία γραφειοκρατικής τρέλας που άφησε ανοχύρωτη τη Μάνδρα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ιστορίες καθημερινής τρέλας που έχουν τις ρίζες στους στην Ελληνική  γραφειοκρατία ανέδειξε η καταστροφή της Μάνδρας από την  ισχυρή νεροποντή των προηγούμενων ημερών.

Η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου πέρασε στην αντεπίθεση προκειμένου να αντικρούσει την   συστηματική, όπως υποστηρίζει, αναπαραγωγή ψευδών, ανακριβών ειδήσεων από ορισμένα εκδοτικά κέντρα  σχετικά με δήθεν αδράνεια της Περιφέρειας για τη μελέτη σχετικά με το ρέμα της Αγίας Αικατερίνης.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της «Η μελέτη δεν βρίσκεται στα συρτάρια της Περιφέρειας όπως συνειδητά παραπληροφορούν ορισμένοι. Έχει δεσμεύσει 12 εκατομμύρια στον προϋπολογισμό της, εγκρίνει τη μελέτη από το 2014, την έχει στείλει στο Δασαρχείο του Δήμου Αιγάλεω, για να λάβει από αυτό το… 2017 την απάντηση ότι τη βάζει στο αρχείο και ότι ζητάει νέα στοιχεία!»

Για του λόγου τω αληθές ο eretikos.gr εξασφάλισε τα σχετικά έγγραφα (To έγγραφο-απόδειξη της …φονικής γραφειοκρατίας) πάνω στα οποία βασίζει η Ρένα Δούρου τις καταγγελίες της αν και το δασαρχείο απαντά ότι η περιφέρεια είναι προϊσταμένη αρχή και άρα αυτή θα έπρεπε να έχει προχωρήσει  το θέμα.

Μέχρι να βρεθεί άκρη για  το ποίος φταίει ας ελπίσουμε ότι δεν  θα υπάρξουν άλλα τέτοια γεγονότα.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X