Επιλογές

Αττικό Μετρό: Κόντρα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή για τον Ταχιάο

Αττικό Μετρό: Κόντρα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή για τον Ταχιάο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Άγρια κόντρα ξέσπασε στη Βουλή μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή του Νίκου Ταχιάου στη θέση του προέδρου της “ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ“.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης εξαπέλυσε πυρά στο Νίκο Ταχιάο αποκαλώντας τον αποτυχόντα πολιτευτή που εμφανίζεται επιτυχών στο χώρο της δημόσιας διοίκησης.

Ο Ταχιάος φυσικά δεν το άφησε έτσι και πέρασε αμέσως στην αντεπίθεση απατώντας στον Νίκο Φίλη πως είναι περήφανος για τις επιτυχίες του αλλά και για τις αποτυχίες του και πως οι αποτυχίες είναι εκείνες που σε φτιάχνουν.

Ο Νίκος Ταχιάος συνέχισε μιλώντας για το μετρό της Θεσσαλονίκης, με τον Κώστα Καραμανλή να αναγνωρίζει το έργο που έγινε επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ εκτός από το σταθμό Βενιζέλου.

Συγκεκριμένα είπε πως δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να δώσει εύσημα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εφόσον η δουλειά έγινε, όμως στο σταθμό Βενιζέλου μόνο η πλάκα έχει μπει.

Ο νέος διευθύνων σύμβουλος Νίκος Κουρέτας εστίασε στο ΜΕΤΡΟ της Αθήνας και την επέκταση στον Πειραιά, λέγοντας ότι οι τρεις πρώτοι σταθμοί θα δοθούν για λειτουργία το πρώτο τρίμηνο του 2020.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X