Πολιτική

ΔΕΘ 2021 – Ο Αλέξης Τσίπρας για τους ανεμβολίαστους

ΔΕΘ 2021 – Ο Αλέξης Τσίπρας για τους ανεμβολίαστους
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

ΔΕΘ 2021: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, σήμερα Κυριακή, παραχωρεί την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου και δέχεται τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, στο πλαίσιο της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Αναφερόμενος στη δημοσκόπηση της ALCO αναφορικά με τους ανεμβολίαστους, ο κ. Τσίπρας είπε ότι «μου δημιούργησε ερωτηματικά η μέτρηση, καθώς είναι διαφορετικό να είναι μια μέτρηση που αφορά αυτούς που είναι συνειδητά αρνητές του εμβολιασμού και διαφορετικό να είναι μια μέτρηση που αφορά το 45% που δηλώνουν ότι δεν έχουν πάει να εμβολιαστούν για διάφορους λόγους.

Γνωρίζουμε ότι μέσα σε αυτό το 45% η πλειοψηφία είναι νέοι. Ξέρουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα συντριπτικό ποσοστό υπεροχής έναντι της ΝΔ στους νέους ανθρώπους. Δεν ήξερα ότι είναι τόσο μεγάλη η διαφορά μας.

Αν κάποιοι θέλουν να μας πείσουν ότι στους συνειδητά αρνητές, στους ανορθολογιστές, σε αυτούς που διαδηλώνουν ως σταυροφόροι και ως υπερασπιστές της ελληνικότητας της Μακεδονίας είναι συριζαίοι, τότε μάλλον δεν θα μείνει τίποτα όρθιο σε αυτό που λέμε κοινή λογική».

Ακόμη, σημείωσε ότι «όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι εμβολιασμένοι.

Ο κ. Πολάκης δεν επείσθη από κανέναν. Εμβολιάστηκε γιατί είχε δεσμευθεί ότι θα εμβολιαστεί και δεν είναι αντιεμβολιαστής. Το εμβόλιο είναι πηγή ζωής και οφείλουμε όλοι να το συνειδητοποιήσουμε»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X