Πολιτική

Δημήτρης Κυριαζίδης: Σάλος από το χυδαίο ομοφοβικό σχόλιο κατά στου Στέφανου Κασσελάκη από τον βουλευτής της ΝΔ (Βίντεο)

Δημήτρης Κυριαζίδης: Σάλος από το χυδαίο ομοφοβικό σχόλιο κατά στου Στέφανου Κασσελάκη από τον βουλευτής της ΝΔ (Βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πολλές, σφοδρές και προπαντός δικαιολογημένες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το ομοφοβικό σχόλιο του βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Κυριαζίδη κατά του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη. Μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τον διώξει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ.

Μιλώντας στο κανάλι Σταρ Βορείου Ελλάδας και αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη, είπε ότι «…το είδαμε να συμβαίνει και πρόσφατα με τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον νεοεκλεγέντα, δεν ξέρω πώς να.. πρόεδροεντάξει, ο,… η, λέμε πώς έχουν τα πράγματα σήμερα».

Σε επισήμανση της δημοσιογράφου «ας είμαστε στο πλαίσιο της σωστής διαχείρισης του κάθε ανθρώπου», ο κ. Κυριακίδης είπε «απόλυτα απόλυτα οφείλουμε να… σεβαζόμαστε».

 

Άμεση αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ

«Το ερώτημα προς τη ΝΔ και τον κύριο Μητσοτάκη είναι απλό: “Σεβάζονται” τις απόψεις του βουλευτή Κυριαζίδη και εξακολουθούν ακόμη να τον διατηρούν στην ΚΟ;» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σε ανακοίνωσή του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X