Πολιτική

Δίνουν μονοκλωνικά σε ασθενή με ALS αφού… άστραψε και βρόντηξε ο Πολάκης!

Δίνουν μονοκλωνικά σε ασθενή με ALS αφού… άστραψε και βρόντηξε ο Πολάκης!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο πατέρας της δημάρχου Τήλου, Μαρίας Καμμά, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ρόδου με κορονοϊό. Η παρέμβαση του Παύλου Πολάκη φαίνεται πως έλυσε το θέμα με τη χορήγηση των μονοκλωνικών αντισωμάτων.

Η παρέμβαση του Παύλου Πολάκη για την κατάσταση της υγείας του Γρηγόρη Καμμά έγινε χθες με ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο Facebook. Όπως τόνισε, ο πατέρας της δημάρχου Τήλου, τριπλά εμβολιασμένος, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ρόδου, με 88% κορεσμό αλλά το… πρωτόκολλο για τα μονοκλωνικά αντισώματα δεν τον “κάλυπτε”!

Ο 76χρονος άνδρας πάσχει από τη νόσο κινητικού νευρώνα (ALS) και όπως ανέφερε ο Παύλος Πολάκης έχει «απόλυτη ένδειξη να πάρει θεραπεία μονοκλωνικών αντισωμάτων». Ωστόσο, σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, το πρωτόκολλο που έχει φτιαχτεί, τον απέκλειε!

«Αύριο (σ.σ. σήμερα 24.12.2021) το πρωί αν δεν είναι τα μονοκλωνικά στη Ρόδο για να του δοθεί η ευκαιρία να επιβιώσει, θα σας πάρει ο διάολος και θα σας σηκώσει», άστραψε και βρόντηξε ο Παύλος Πολάκης, κάνοντας αναφορά στους λοιμωξιολόγους, τον Θάνο Πλεύρη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Βρέθηκε λύση

Φαίνεται ότι οι… φωνές του Παύλου Πολάκη έπιασαν τόπο και το απόγευμα της Παρασκευής (24.12.2021) ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε γνωστό ότι ο Γρηγόρης Καμμάς θα πάρει τα μονοκλωνικά γιατί «άλλαξε το πρωτόκολλο και τα δικαιούται».

«Μη μου κάνετε μαθήματα Ιατρικής. Την ασκώ διαρκώς» προσθέτει ο Παύλος Πολάκης, που έκανε share ανάρτηση της δημάρχου Τήλου για τον πατέρα της, η οποία εξοργισμένη και απευθυνόμενη στον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη ανέφερε: «Κύριε υπουργέ, επιτροπές ξε επιτροπές, μας δουλεύετε; Τα πρωτόκολλα για τα μονοκλωνικά γιατί τα φτιάξατε; Εάν το ALS δεν είναι σοβαρό νόσημα τότε ποιο; Τι στο καλό συμβαίνει επιτέλους; Ο Γρηγόρης ο Καμμάς, ένας άνθρωπος που πέρασε τη ζωή του υπηρετώντας τα κοινά, προσφέροντας στον συνάνθρωπό του και μάλιστα σε ένα μικρό ακριτικό νησί, δεν έχει το δικαίωμα της ελπίδας για ζωή;».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X