Πολιτική

Εφη Αχτσιόγλου: Η κυβέρνηση διαλύει το αντικαρκινικό νοσοκομείο Μεταξά – Σταματούν οι χημειοθεραπείες

Εφη Αχτσιόγλου: Η κυβέρνηση διαλύει το αντικαρκινικό νοσοκομείο Μεταξά – Σταματούν οι χημειοθεραπείες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το αντικαρκινικό νοσοκομείο Μεταξά φαίνεται πως είναι το νέο θύμα της διάλυσης της δημόσιας Υγείας, που εφαρμόζει εμμονικά η κυβέρνηση» τονίζει σε ανάρτησή της η Έφη Αχτσιόγλου, αναφορικά με την αναβολή των χημειοθεραπειών.

Η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση της ΝΔ «θα πρέπει να επιδείξει τον ελάχιστο σεβασμό στους ασθενείς, που δεν είναι επαίτες και έχουν το δικαίωμα σε θεραπείες και αξιοπρέπεια. Και να σταματήσει τώρα τη συστηματική διάλυση της δημόσιας Υγείας».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το Σωματείο των Εργαζομένων του νοσοκομείου και την ΠΟΕΔΗΝ, έχουν απομείνει 5.000 ευρώ στο νοσοκομείο για φάρμακα και όποιος ασθενής με καρκίνο μεταβεί για χημειοθεραπεία που μπορεί να είναι ακριβότερη, αναβάλλεται.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Έφης Αχτσιόγλου

Το αντικαρκινικό νοσοκομείο Μεταξά φαίνεται πως είναι το νέο θύμα της διάλυσης της δημόσιας Υγείας, που εφαρμόζει εμμονικά η κυβέρνηση.

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι αναβάλλονται χημειοθεραπείες, καθώς τα ταμεία έχουν μείνει ουσιαστικά άδεια. Το δε φαρμακείο του νοσοκομείου υπολειτουργεί εδώ και χρόνια.

Η κυβέρνηση της ΝΔ θα πρέπει να επιδείξει τον ελάχιστο σεβασμό στους ασθενείς, που δεν είναι επαίτες και έχουν το δικαίωμα σε θεραπείες και αξιοπρέπεια. Και να σταματήσει τώρα τη συστηματική διάλυση της δημόσιας Υγείας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X