Πολιτική

Εκλογή Αντιπροέδρων στη Βουλή: Μπλόκο σε “Σπαρτιάτες”, “Νίκη” και “Πλεύση Ελευθερίας”

Εκλογή Αντιπροέδρων στη Βουλή: Μπλόκο σε “Σπαρτιάτες”, “Νίκη” και “Πλεύση Ελευθερίας”
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δεν έκρυβαν εκπλήξεις τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, μετά την ονομαστική ψηφοφορία για την εκλογή αντιπροέδρων.

Από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ προτάθηκε για τη θέση του Α’ αντιπροέδρου ο Γιάννης Πλακιωτάκης, για τη θέση του Β’ αντιπροέδρου ο Γιώργος Γεωργαντάς και για τη θέση του Γ’ αντιπροέδρου ο Αθανάσιος Μπούρας. Και οι τρείς έλαβαν 269 ψήφους υπέρ και 30 παρών και εκλέχθηκαν κατά σειρά.

Από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ προτάθηκε για τη θέση του Δ’ αντιπροέδρου η Όλγα Γεροβασίλη. Έλαβε 270 ψήφους υπέρ και 30 παρών και εκλέχθηκε.

Από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ προτάθηκε για τη θέση του Ε’ αντιπροέδρου ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.Έλαβε 270 ψήφους υπέρ και 30 παρών και εκλέχθηκε.

Από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ προτάθηκε για τη θέση του ΣΤ’ αντιπροέδρου ο Γιώργος Λαμπρούλης. Έλαβε 269 ψήφους υπέρ και 31 παρών και εκλέχθηκε.

Από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των «Σπαρτιατών» προτάθηκε για τη θέση του Ζ’ αντιπροέδρου ο Πέτρος Δημητριάδης. Έλαβε 25 ψήφους υπέρ και 275 παρών και δεν εκλέχθηκε.

Από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ελληνικής Λύσης προτάθηκε για τη θέση του Η’ αντιπροέδρου ο Βασίλειος Βιλιάρδος. Έλαβε 256 ψήφους υπέρ και 44 παρών και εκλέχθηκε.

Από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της «Νίκης», προτάθηκε για τη θέση του Θ’ αντιπροέδρου ο Γεώργιος Αποστολάκης. Έλαβε 31 ψήφους υπέρ και 269 παρών και δεν εκλέχθηκε.

Από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της «Πλεύσης Ελευθερίας» προτάθηκε για τη θέση του Ι’ αντιπροέδρου ο Μιχαήλ Χουρδάκης. Έλαβε 94 ψήφους υπέρ και 205 παρόν και δεν εκλέχθηκε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X