Πολιτική

Επεισόδια στο Σύνταγμα-Δακρυγόνα απότην αστυνομία

Επεισόδια στο Σύνταγμα-Δακρυγόνα απότην αστυνομία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μετά από το τέλος της πολύ μεγάλης συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα για το δυστύχημα στα Τέμπη με τη συμμετοχή πάνω από 10.000 ανθρώπων, άρχισαν επεισόδια στην κάτω πλευρά της πλατείας, με τη ρίψη βομβών κρότου λάμψης και χημικών από την αστυνομία.

Ομάδα αποσπάστηκε από τον κόσμο και επιτέθηκε με αντικείμενα και μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις που απάντησαν με τη ρίψη δακρυγόνων. Η ένταση άρχισε στο κάτω μέρος της πλατείας Συντάγματος με τον κόσμο είναι «εγκλωβισμένος» μπροστά από Βουλή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες εκείνοι που άρχισαν τα επεισόδια έχουν αποχωρήσει με κατεύθυνση προς την Ομόνοια και υπάρχε φόβος μήπως η ένταση μεταφερθεί πλέον εκεί. Σταδιακά, μάλιστα, επιστρέφει και ο κόσμος που συμμετείχε στη συγκέντρωση στον χώρο μπροστά από τον Αγνωστο Στρατιώτη.

Επεισόδια και στη Θεσσαλονίκη

Μεγάλο συλλαλητήριο για την τραγωδία στα Τέμπη έγινε και στη Θεσσαλονίκη, μπροστά από τον Λευκό Πύργο, αλλά και αυτό σημαδεύτηκε από επεισόδια.

Συγκεκριμένα, τα επεισόδια άρχισαν, όταν δυνάμεις των ΜΑΤ επιχείρησαν να κατεβάσουν το πανό. Οι διαδηλωτές τους εμπόδισαν και οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τους απωθήσουν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X