Επιλογές

Επιβεβαιώνεται ο eretikos .gr -Ανακοινώνουν υποψηφιότητα ο Μπακογιάννης για Δήμο Αθηναίων -Στην Π. Αττικής ο Πατούλης

Επιβεβαιώνεται ο eretikos .gr -Ανακοινώνουν υποψηφιότητα ο Μπακογιάννης για Δήμο Αθηναίων  -Στην Π. Αττικής ο Πατούλης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

O περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για το δήμο Αθηναίων το Σεπτέμβριο, επιβεβαιώνοντας πλήρως τον eretiko.gr, για την ειλημμένη απόφαση του, να διεκδικήσει το μεγαλύτερο δήμο της χώρας.

Ο κ. Μπακογιάννης, έχει πάρει εδώ και αρκετό καιρό το «πράσινο» φως από τον πρόεδρο της ΝΔ Κυρ. Μητσοτάκη, να είναι υποψήφιος στο μεγαλύτερο δήμο της χώρας, σε συνδυασμό με την μετακίνηση της Ντόρας Μπακογιάννη στην ιδιαίτερη πατρίδας της, τα Χανιά.

Η υποψηφιότητα Μπακογιάννη για το δήμο της Αθήνας, ουσιαστικά «κλειδώνει» και την υποψηφιότητά του Γ. Πατούλη, στην Περιφέρεια Αττικής.

Ο Γ. Πατούλης που αρχικά ξεκίνησε την «κούρσα» του με το σκοπό την Αθήνα, είναι έτοιμος να μετακινηθεί στη διεκδίκηση της Περιφέρειας και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες έχει και το «πράσινο» φως  από την ηγεσία της ΝΔ.

Τις προθέσεις Πατούλη και Μπακογιάννη, είχε αποκαλύψει και ο Νικήτας Κακλαμάνης που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στην ΝΔ.

Nα σημειωθεί πάντως ότι προέκυψε η πρώτη «αντάρτικη» υποψηφιότητα από τη ΝΔ για το δήμο Αθηναίων, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Πρόθεσή μου είναι να είμαι υποψήφιος για τον δήμο της Αθήνας, είπε στο Ραδιόφωνο 24/7 , ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, Αρης Σπηλιωτόπουλος.

Στηλίτευσε τον Νικήτα Κακλαμάνη που μιλώντας ότι ο Κώστας Μπακογιάννης έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να είναι υποψήφιος για δήμαρχος Αθηναίων στις δημοτικές εκλογές του Μαϊου του 2019.

Είπε πως κανείς δεν μπήκε στη διαδικασία να μιλήσει μαζί του, ενώ σε ερώτηση για το τι θα κάνει σε περίπτωση που ο Κυριάκος Μητσοτάκης του πει οτι θα είναι ο Κώστας Μπακογιάννης υποψήφιος απάντησε οτι θα πρέπει να επιχειρηματολογήσει.

Επιμέλεια Ελένη Νιζάμη

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X