Πολιτική

Εβρος: Οπλισμένοι Τούρκοι με πλαστικές βάρκες προκαλούν

Εβρος: Οπλισμένοι Τούρκοι με πλαστικές βάρκες προκαλούν
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι Τούρκοι προκαλούν και αλωνίζουν στον Εβρο σε μία προσπάθεια, όπως εκτιμάται, να προκαλέσουν επεισόδιο με τις Ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις. Οι πυροβολισμοί πάνω από το τζιπ είναι μία πάρα πολύ ισχυρή ένδειξη και γίνεται ισχυρότερη με τον εμβολισμό σκάφος του Λιμενικού στην Κω από τουρκική ακταιωρό.

Στον Εβρο οι ειδικές δυνάμεις τη αστυνομίας που έχει στις τάξεις της ακροδεξιούς Γκρίζους Λύκους. Απόδειξη το απίστευτο βίντεο -ντοκουμέντο, που ανέβασε στο Twitter ο διακεκριμένος Τούρκος δημοσιογράφος Αμπντουλαχ Μποζκούρτ, επικεφαλής του Κέντρου για την Ελευθερία της Στοκχόλμης και ο οποίος  μέχρι τον Μάρτιο του 2016 ήταν διευθυντής της εφημερίδας “Zaman”.

Το βίντεο απεικονίζει ξεκάθαρα τη δράση τους. Πιο συγκεκριμένα Τούρκοι άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων της αστυνομίας περιπολούν στον ποταμό κυριολεκτικά με το χέρι στη σκανδάλη, λίγα μέτρα από τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις.

Πρόκειται για την σκληροπυρηνική ομάδα της τουρκικής αστυνομίας την οποία έστειλε η Άγκυρα στα σύνορα. Οι άνδρες της Ozel Harekat εκτελούν κατά γράμμα τις εντολές του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν .

Δείτε το video

Ποιοι είναι οι κομάντο του Ερντογάν στον Έβρο

Η διαβόητη Polis Özel Harekât ή PÖH φέρεται να έχε στις τάξεις της ακροδεξιούς Γκρίζους Λύκους. Ουσιαστικά μιλάμε για της ειδικές δυνάμεις της τουρκικής αστυνομίας. Εχει βαρύ οπλισμό .

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X