Πολιτική

Φρέντυ Τράγκας: Τρία χρόνια στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη

Φρέντυ Τράγκας: Τρία χρόνια στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Φρέντυ Τράγκας: Ο οποίος θέλει να απεμπλέξει το όνομά του από κάθε είδους σκιά με το σκάνδαλο του πατέρα του. Ο 32χρονος αγαπούσε τον πατέρα του, αλλά ουδέποτε ήθελε να έχει κάποια επαγγελματική σχέση μαζί του. Αν και ο Γιώργος Τράγκας είχε κάνει προσπάθειες να φέρει τον Φρέντυ πιο κοντά του επαγγελματικά, εκείνος είχε αποφασίσει να χαράξει άλλο δρόμο, μακριά από τις δουλειές του.

Είχε αρνηθεί άπειρες φορές να μπει ως στέλεχος σε μία από τις επιχειρήσεις του.

Ωστόσο, ο ίδιος είχε πάγια θέση και δεν ήθελε να εμπλακεί για τους δικούς του λόγους….

Ο Ευθύμιος – Φρειδερίκος, γνωστός ως Φρέντυ, γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αθήνα, που από μικρός ήταν δραστήριος, αγαπητός και είχε χόμπι του το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο, αλλά και τις πολεμικές τέχνες. Μεγαλώνοντας ακολούθησε σπουδές στην εφαρμοσμένη επικοινωνία και το marketing και μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA).

Εργάστηκε από μικρή ηλικία με προϋπηρεσία στον όμιλο της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» ως υπεύθυνος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας των Εντύπων, στον όμιλο «Παραπολιτικά» ως Υπεύθυνος Μάρκετινγκ του Ραδιοφώνου, ενώ έχει κάνει σύντομα περάσματα από διαφημιστικές εταιρείες και έντυπα. Το 2019 και αφού είχε ολοκληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις του υπηρετώντας στο σώμα του Πυροβολικού, είχε την τιμή να αναλάβει καθήκοντα στο επικοινωνιακό επιτελείο του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η δήλωση αποποίησης της κληρονομιάς

«Δεν είχα καμία γνώση και ανάμειξη στον εν γένει επαγγελματικό βίο και δραστηριότητα του πατέρα μου», δήλωσε ο δευτερότοκος γιός του Γιώργου Τράγκα, Φρέντυ, όταν έκανε γνωστή την απόφασή του, γυρνώντας εν μέρη την πλάτη του στα 9 και πλέον εκατομμύρια ευρώ που του αναλογούν από την κληρονομιά, μετά την απόφαση της Αρχής κατά του ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος να ελέγξει το σύνολο της περιουσίας που κατείχε ο εκλιπών εκδότης και δημοσιογράφος. Σε περίπτωση που διαλευκανθούνε και είναι καθαρά, θα τα διεκδικήσει πιθανότατα…

 Γιώργος Τράγκας: Απορρίφθηκε η προσφυγή της Μαρίας Καρρά κατά της δήμευσης της περιουσίας της

Ενώ συνεχίζεται το κληρονομικό θρίλερ με την περιουσία του Γιώργου Τράγκα καθώς απορρίφθηκε η αίτηση της Μαρίας Καρρά κατά της δέσμευσης των περιουσιακών της στοιχείων. Οι αρχές είχαν δεσμεύσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς της Μαρίας Καρρά και τα περιουσιακά της στοιχεία στην Ελλάδα.

Η σύζυγος του εκδότη και δημοσιογράφου ερευνάται για τα κακουργήματα της απάτης από κοινού κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του ελληνικού δημοσίου, της εκβίασης, της απιστίας και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα. Η Μαρία Καρρά εξακολουθεί να αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή της στην απόκτηση της περιουσίας του συζύγου της. Μάλιστα, πλέον μένει μόνιμα στο Μαϊάμι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X