Πολιτική

Γεωργιάδης: Λένε ότι πήρα 2 εκατ. ευρώ από την Novartis (vid)

Γεωργιάδης: Λένε ότι πήρα 2 εκατ. ευρώ από την Novartis (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Γεν. Διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για την υπόθεση της Novartis, είχαν έντονη αντιπαράθεση.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναρωτήθηκε αν είναι λογικό οι υπουργοί να γνωρίζουν τις καταθέσεις των μαρτύρων πριν αυτές δημοσιοποιηθούν, λέγοντας ότι εδώ και δύο εβδομάδες, υπουργοί της κυβέρνησης όπως οι Παύλος Πολάκης και Πάνος Καμμένος προαναγγέλλουν αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα πριν λίγες μέρες, ο κ. Καμμένος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ότι «τώρα που έρχεται η Novartis θα καταλάβετε γιατί λυσσάξαν εναντίον μου οι “3 σωματοφύλακες” και οι άρπαγες εκδότες του ΚΕΕΛΠΝΟ».

Απαντώντας σε εξίσου υψηλούς τόνους στον υπουργό Άμυνας, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι «εδώ και μέρες πότε ο “κ” Πολάκης και πότε ο “κ” Καμμένος προαναγγέλουν φοβερές αποκαλύψεις για τη Novartis κλπ και το ερώτημα είναι πού το ξέρουν; Αν η Δικαιοσύνη ερευνά ενημερώνει τους Υπουργούς ή αυτοί τα στήνουν οπότε τα ξέρουν…».

Τόνισε επίσης ότι «ήρθαν ξαφνικά τρεις προστατευόμενοι μάρτυρες που μιλάνε μόνο για τα πολιτικά πρόσωπα και τον κ. Φρουζή » και οι οποίοι, όπως είπε, «δεν έχουν σχέση με την έρευνα του FBI, όπου δεν γίνεται λόγος για πολιτικά πρόσωπα[…] με κατηγορούν ότι πήρα 2 εκατ. ενώ στην αρχή είπαν για 50.000 και θα γινόμουν ρεζίλι στους φίλους μου »

Έκανε επίσης λόγο για «βρώμικη ιστορία[…] στήσανε τρεις χευδομάρτυρες[…] δεν θα κυβερνούν για πάντα θα πληρώσουν» και για κίνδυνο για τη Δημοκρατία, ενώ χαρακτήρισε προϊόν φαντασίας όσα αναγράφονται για τον ίδιο.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

https://www.youtube.com/watch?v=nzNnWIkTx_E

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X