Πολιτική

Γερουλάνος: “Το ΚΙΝΑΛ έχει κερδίσει, το ΠΑΣΟΚ έχει επιστρέψει”

Γερουλάνος: “Το ΚΙΝΑΛ έχει κερδίσει, το ΠΑΣΟΚ έχει επιστρέψει”
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Παύλος Γερουλάνος, υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα σήμερα το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, δήλωσε.

«Είναι μια όμορφη ημέρα σήμερα. Ο κόσμος είναι στις κάλπες, η προσέλευση είναι μεγάλη. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτό μαζί με την πολιτισμένη προεκλογική εκστρατεία που προηγήθηκε, δείχνει ότι το ΚΙΝΑΛ έχει κερδίσει από τις εκλογές, ότι το ΠΑΣΟΚ έχει επιστρέψει και από εδώ και πέρα είναι στο χέρι όλων μας να διαφυλάξουμε αυτό το οποίο φτιάξαμε αυτόν τον καιρό. Θέλω να πω σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες που μας ακούν σήμερα «Πηγαίνετε να ψηφίσετε. Η αλλαγή είσαι Εσύ».

Χαμόγελα στα επιτελεία για την αυξημένη συμμετοχή – Πως την ερμηνεύουν

Με θετικό τρόπο αντιμετωπίζουν την αυξημένη συμμετοχή τα επιτελεία όλων των υποψηφίων. Οι εκτιμήσεις των περισσότερων πλευρών θέλουν την τελική συμμετοχή να ξεπερνά τους 270.000 και να προσεγγίζει του 280.000.

Έντονη φημολογία πάντως υπάρχει σχετικά με το που οφείλεται και πως θα επιδράσει η αυξημένη έλξη της εκλογικής διαδικασίας. Από το επιτελείο του Γιώργου Παπανδρέου εδώ και καιρό θεωρούν πως αυξημένη συμμετοχή θα σημάνει και άνοδο των ποσοστών του πρώην πρωθυπουργού.

Δεδομένο πάντως θεωρείται από όλα τα επιτελεία ότι πάμε σε δεύτερη Κυριακή εκλογών, αφού κανείς δεν εκτιμά ότι έχει συγκεντρώσει το 50+1% που απαιτείται για να εκλεγεί ο πρόεδρος από τον πρώτο γύρο. Επίσης από καμία πλευρά δεν έχει μέχρι στιγμής ακουστεί υπονοούμενο ή μομφή για την εκλογική διαδικασία της οποίας την ευθύνη της οργάνωσης έχει η επιτροπή δεοντολογίας (ΕΔΕΚΑΠ) του ΚΙΝ.ΑΛ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X