Πολιτική

Γιάννης Οικονόμου: Τώρα «καρφώνει» Πατούλη για το χάος στους δρόμους

Γιάννης Οικονόμου: Τώρα «καρφώνει» Πατούλη για το χάος στους δρόμους
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πρώτα ήταν οι μετεωρολόγοι που δεν τα… είπαν σωστά για την ένταση και την ώρα που θα ξεκινούσε η κακοκαιρία. Αλλά αυτό στον Γιάννη Οικονόμου γύρισε λίγο μπούμερανγκ. Και για να δείξει πως η κυβέρνηση θα αποδώσει ευθύνες για την αδιανόητη ταλαιπωρία των πολιτών, αναζήτησε νέο «ένοχο» και «έδειξε» τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη.

Με το επιτελικό φιάσκο στους δρόμους να είναι μια ακόμη ήττα της κυβέρνησης, που πιάστηκε παντελώς απροετοίμαστη για την κακοκαιρία για την οποία μιλάμε όλοι εδώ και εβδομάδες (!), ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάνει ό,τι μπορεί για να μην παραδεχτεί αυτό που λένε όλοι: το επιτελικό μπάχαλο!

Αυτή τη φορά, μιλώντας στον Alpha, ο Γιάννης Οικονόμου «έδειξε» τον Γιώργο Πατούλη για το χάος στους δρόμους της Αθήνας. Αφού επανέλαβε πως το φαινόμενο ήταν πάρα πολύ έντονο και ότι κάποια στιγμή θα αποδοθούν ευθύνες, έδειξε ξεκάθαρα προς τον περιφερειάρχη Αττικής, σημειώνοντας ότι αυτός έχει την ευθύνη για τους κεντρικούς δρόμους όπου παρατηρήθηκαν τα περισσότερα προβλήματα.

«Οι καθαρισμοί συγκεκριμένων δρόμων δεν έγιναν σωστά. Κάθε δρόμος έχει υπεύθυνο. Οι πολίτες δεν υποχρεούνται να γνωρίζουν ποιος είναι. Σε ό,τι αφορά την Περιφέρεια Αττικής δεν μπορώ να απαντήσω εγώ. Οι δρόμοι που το κράτος είχε την ευθύνη είναι δρόμοι που δεν παρουσιάστηκαν τέτοιου είδους προβλήματα πέρα την Αττικής Οδού» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Όταν ο Αντώνης Σρόιτερ έφερε ως παράδειγμα τη Μαραθώνος και την Κατεχάκη, ο Γιάννης Οικονόμου απάντησε, καρφώνοντας ξεκάθαρα τον Γιώργο Πατούλη: «Δεν είναι δρόμοι που είναι στην ευθύνη του κράτους».

Στην παρατήρηση ότι «δείχνει» τον περιφερειάρχη, ανέφερε: «Κάθε δρόμος έχει τον δικό του υπεύθυνο. Οφείλουν οι υπεύθυνοι να εξηγήσουν τι δε δούλεψε σωστά και δεν ανταποκρίθηκαν με την επάρκεια που έπρεπε απέναντι σε αυτά τα πράγματα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X