Πολιτική

Γιώργος Αποστολόπουλος: «Αυτή είναι η Παιδεία σήμερα στην Ελλάδα που μετατρέπεις σε Βολιβία Κυριάκο Μητσοτάκη»

Γιώργος Αποστολόπουλος: «Αυτή είναι η Παιδεία σήμερα στην Ελλάδα που μετατρέπεις σε Βολιβία Κυριάκο Μητσοτάκη»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

O Δημοτικός Σύμβουλος/Τομεάρχης Περιβάλλοντος ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Π. Αποστολόπουλος συμπαραστέκεται στη συγκέντρωση και στους κατοίκους στα Πατήσια για την αντίθεση του κόσμου στην επιλογή των κοντέινερ για να κάνουν μάθημα τα παιδιά όσο και στην κατάληψη του πάρκου. Η στάση τόσο της κυβέρνησης Μητσοτάκη για το θέμα όσο και των ΜΑΤ που επιτέθηκαν στους κατοίκους προκάλεσε την «οργή» του.

Δείτε τη έγραψε:

«Αυτή είναι η Παιδεία σήμερα στην Ελλάδα που μετατρέπεις σε Βολιβία Κυριάκο Μητσοτάκη, συνεχίζοντας το νεοφιλελεύθερο έργο της «αποβλαχοποίησης» της δεκαετίας του 1990.

Η νέα Αθήνα των κοντέινερ στα σχολεία και με τα ΜΑΤ σε δράσεις κατά γονέων.

Πατήσια, Πολύγωνο, Κυψέλη, Βοτανικός, Πεδίον Άρεως…

Εσύ αν και σπούδασες σε κολλέγια, στο Χάρβαρντ ή δεν ξέρω σε ποιο άλλο διεθνούς φήμης Πανεπιστήμιο δεν μπορείς να χωρίσεις ούτε «δυο γαϊδάρων άχυρα», διχάζεις μονίμως τους Έλληνες και αδυνατείς να σκεφτείς ανθρώπινα και φιλελεύθερα.

Και βεβαίως τεράστιες οι ευθύνες του κυρίου Μπακογιάννη, της κυρίας Κεραμέως αλλά και μεγάλα τα λάθη του ΣΥΡΙΖΑ και του πρώην Δημάρχου που με αστοχίες και αδιαφορία συνέβαλλαν στη δημιουργία του προβλήματος της προσχολικής εκπαίδευσης και των κονταίινερ.

Είμαστε μαζί και είμαστε παντού!!!»

Η ανάρτηση του

https://www.facebook.com/george.a.apostolopoulos/posts/10159781255813534

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X