Παρασκήνιο

Γκρίνια για Μαραντζίδη στον ΣΥΡΙΖΑ

Γκρίνια για Μαραντζίδη στον ΣΥΡΙΖΑ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μαραντζίδης: Προκαλεί μεγάλη ένταση στο παρασκήνιο, η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να πάρει στην ομάδα του τον καθηγητή Νίκο Μαραντζίδη, που στο παρελθόν έχει προκαλέσει πολλές φορές με τις απόψεις του τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Μάλιστα, κάποιοι έλεγαν ότι αυτοί που επέλεξαν τον Ν. Μαραντζίδη δεν κατάλαβαν το αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου.

Ο Μαραντζίδης θα έχει την ευθύνη της καμπάνιας του Αλέξη Τσίπρα και μένει να φανεί τι θα καταφέρει σε τέσσερις εβδομάδες. Πάντως από χθες του βγάζουν διάφορα τι έχει γράψει και δεν είναι λίγα, όχι απλά τα αρνητικά του κείμενα για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τα έντονα ιδεολογικά που τον φέρνουν κυριολεκτικά απέναντι σε αυτό που πρεσβεύει η αξιωματική αντιπολίτευση και είναι κόκκινο πανί για τους Αριστερούς. Το άλλο όμως φοβερό είναι ότι την επομένη της ήττας του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε άρθρο στην Καθημερινή, όπου μεταξύ άλλων σημείωνε για την αλλαγή ηγεσίας:

«Επιπλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ανάγκη ανανέωσης της ηγεσίας του, όχι αύριο, αλλά σχετικά σύντομα. Εξάλλου, διαθέτει φρέσκα και χαρισματικά άτομα που μπορούν να παίξουν αυτόν τον ρόλο. Και αυτά τα άτομα είναι ελπίδα για την κοινωνία πρωτίστως, όχι για τον ΣΥΡΙΖΑ απλώς».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X