Πολιτική

Η «ατυχής» ατάκα του Μητσοτάκη στον Φίλη – Τον κάλεσε στο γραφείο του και ζήτησε «συγγνώμη»

Η «ατυχής» ατάκα του Μητσοτάκη στον Φίλη – Τον κάλεσε στο γραφείο του και ζήτησε «συγγνώμη»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εξηγήσεις για την ατυχή ατάκα που απηύθυνε στον πρώην υπουργό Παιδείας, έδωσε ο πρωθυπουργός μετά το τέλος της συνεδρίασης στη Βουλή για τον προϋπολογισμό.

Αίσθηση προκάλεσε η φράση του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον άλλοτε υπουργό Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Φίλη, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Ολομέλειας για την κύρωση του προϋπολογισμού.

Ο Νίκος Φίλης φώναξε κάτι προς την πλευρά του πρωθυπουργού την ώρα της ομιλίας του τελευταίου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης του απάντησε καλώντας να ανεβάσει τη μάσκα του καθώς «είστε και ευπαθής, ανησυχώ» με φανερά ειρωνικό ύφος.

Αμέσως μετά το τέλος της συνεδράσης ο πρωθυπουργός κάλεσε στο γραφείο του τον Νίκο Φίλη για να του δώσει εξηγήσεις. Αφού τελείωσε η μεταξύ τους συνάντηση, ο άλλοτε υπουργός Παιδείας, σημείωσε σε δήλωσή του:

«Η ειρωνική αναφορά του πρωθυπουργού από το βήμα της Βουλής, ότι ανήκω σε «ευπαθή ομάδα και κινδυνεύω», υπήρξε ατυχής.

Εξέπεμψε ένα δημόσιο ήθος που προσβάλλει όχι εμένα προσωπικά αλλά, κυρίως, χιλιάδες συμπολίτες μας που κάποια στιγμή της ζωής τους είχαν την ατυχία να αντιμετωπίσουν σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Αυτό άλλωστε εξήγησα και στον ίδιο τον πρωθυπουργό, όταν μετά το τέλος της συνεδρίασης, αισθάνθηκε την ανάγκη να μου δώσει προσωπικά εξηγήσεις».

(το απόσπασμα από το 34:25)

Κλήρωση Τζόκερ 15/12/2020: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί για τις 600.000 ευρώ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X